Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din "Casa Iubirii", eliminat din show

După o săptămână în care nu s-au făcut eliminări din show-ul matrimonial de la Kanal D, în gala de duminică a emisiunii "Casa Iubirii" unul dintre băieți a trebuit să își facă bagajele și să plece acasă.

Author: Sorin Negru luni 27 iunie 2022 , 12:04

casa iubirii

Eliminare surpriză din Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dragoș a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a fost nevoit să părăsească emisiunea moderată de Andreea Mantea. Grațiela a izbucnit în lacrimi la anunțul plecării concurentului din "Casa iubirii".

Citeste si: Andreea Mantea a vrut să de-a lovitura. Unde a fost surprinsă prezentatoare ”Casa Iubirii”

"Nu vreau să plece, îmi pare rău", a izbucnit Grațiela, care se afla pe lista de nominalizări alături de Dragoș și Alexandra.

casa iubirii

Dragoș a fost eliminat din Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

gratiela casa iubirii

Grațiela, în lacrimi la eliminarea lui Dragoș din "Casa Iubirii" 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dragoș, la ieșirea din Casa Iubirii: Mă așteptam să plec

"A fost o experiență foarte tare. Îi iubesc pe toți. Ăsta am fost eu, cât mai autentic. Eu mă așteptam sincer să plec", a declarat Dragoș la plecarea din emisiune. 

Citeste si: Invitat surpriză în ”Casa Iubirii”. Concurenții au fost nevoiți să treacă proba costumului de baie

"Nu am reușit să intru în grațiile fetelor, nu știu de ce. Asta este, ăsta sunt eu. Ele să încerce să se cunoască mai bine pe ele însele", a mai spus Dragoș.

El le-a mulțumit telespectatorilor că l-au votat de fiecare dată și și-a luat rămas bund de la concurenți și de la Andreea Mantea.

Cine este Dragoș Paraschiv

Dragoș Paraschiv are 29 de ani și intrase în ”Casa Iubirii” ca să-și găsească aleasa în cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D.

Tânărul a absolvit Conservatorul, iar în viața de zi cu zi este cântăreț. Totodată, acordă lecții de canto și cântă la diverse evenimente, pe care le și prezintă, uneori.

Dragoș venise în ”Casa Iubirii” pentru a-și găsi sufletul pereche. Acesta a dezvăluit că este atras de femeile voluptoase, grațioase.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si