Rudele Aureliei Dogaru, care locuiesc la 20 de kilometri de Craiova, în comuna Malu Mare, spun că au aflat de pe internet că aceasta a decedat în urma cutremurului produs în centrul Italiei, iar mama femeii a plecat în Italia.

“Mama Aureliei a plecat de ieri în Italia când a văzut pozele lor pe internet. Este groaznic. Am aflat că azi-noapte, sora lui Fabio (n. red.- soţul Aureliei Dogaru) a fost chemată la morgă şi i-a recunoscut.

Erau o familie atât de frumoasă şi de liniştită. El era inginer de dezastre şi locuiau într-o casă mai veche”, a povestit, pentru News.ro, o mătuşă a Aureliei Dogaru, femeie de serviciu la Primăria Malu Mare, judeţul Dolj.

Femeia susţine că, imediat după cutremur, soacra Aureliei Dogaru a mers acasă la ei pentru a vedea în ce stare sunt.

“Imediat după cutremur, mama lui Fabio s-a dus la ei acasă şi atunci l-au scos de sub dărâmături pe băieţel, l-au dus la spital, că era rănit, dar este totul bine acum. E la bunica lui acasă ”, a mai spus mătuşa româncei.

Aurelia Dogaru era căsătorită de 12 ani cu cetăţeanul italian Fabio Graziani şi locuiau în localitatea Amatrice. Cei doi aveau împreună un băieţel în vârstă de 11 ani.

În urma cutremurului din Italia şi-au pierdut viaţa doi cetăţeni români, în timp ce alţi patru au fost răniţi, iar opt români sunt daţi dispăruţi. Alţi zece români sunt adăpostiţi la o tabără de sinistraţi, a anunţat Ministerul de Externe, joi dimineaţă.


Ultimul bilanţ provizoriu al cutremurului cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter, care a zguduit miercuri dimineaţă mai multe localităţi din centrul Italiei, arată că 247 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma seismului. Printre victime se numără foarte mulţi copii, iar sute de persoane au fost rănite. Peste 2.500 de oameni au rămas fără adăpost, în condiţiile în care localităţile Amatrice, Accumoli şi Pescara del Tronto au fost rase, practic, de pe faţa Pământului.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Foto: Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si