Uraganul Irma, care a facut ravagii in Caraibe, a afectat dramatic insula pe care milionarii romani si-au cumparat resedinte de vis! Dinu Patriciu si Remus Truica isi petreceau in St. Martin vacante de lux

Intreg arhipeleagul Caraibelor este devastat de uraganul Irma.

Author: Petru Luca Webeditor: Mihai Dragan vineri 08 septembrie 2017 , 07:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Insula St. Martin din Caraibe a fost puternic afectata de uraganul Irma, care a lovit intreg arhipeleagul, provocand daune colosale si moartea a cel putin 10 persoane. SI trei cetateni romani de pe insula erau initial dati disparuti, dar pana la urma acestia au fost gasiti teferi.

St. Martin este o destinatie favorita a milionarilor autohtoni, Remus Truica detinand aici, inainte de divortul de Irina, o proprietate absolut fabuloasa.
In perioada aprilie- decembrie, casa de vacanta a familiei Truica poate fi inchiriata cu 10000 de dolari pe saptamana, in perioada decembrie- aprilie pentru 17000 de dolari, iar de Craciun si Revelion totul costa 35000 de dolari pentru 7 nopti.
Si omul de afaceri Dinu Patriciu isi achizitionase in 2008 o casa de lux pe insula St. Martin, ultima locatara a vilei fiind Dana, femeia care se afla in plin divort de milionar in momentul decesului acestuia, in august 2014. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si