Urări de 1 Decembrie 2021: La mulţi ani România! La mulţi ani români!

Urări de 1 Decembrie 2021. Pe 1 decembrie, românii sărbătoresc Ziua Națională a României, stabilită printr-o lege promulgată în 1990, care marchează un moment foarte important pentru țara noastră.

Author: Alina Raducu joi 18 noiembrie 2021 , 11:36

Urări de 1 Decembrie 2021: La mulţi ani România! La mulţi ani români!

Urări de 1 Decembrie 2021: La mulţi ani România! La mulţi ani români!

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Astfel, Adunarea Națională a Românilor, convocată la Alba Iulia, decreta unirea Transilvaniei cu România și realizarea României Mari. Pe

lângă Transilvania în sine, sunt alipite regatului român și Banatul, Crișana și Maramureș. Astfel, acestea s-au unit într-un singur stat. 

Urări de 1 Decembrie 2021. În fiecare an, de 1 decembrie, românii sărbătoresc Marea Unire. Am pregătit o serie de mesaje și urări frumoase, pe care le puteți trimite prietenilor și românilor de pretutindeni pe 1 decembrie.

Este ziua tuturor românilor! La mulți ani fraților, oriunde v-ați afla!

A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem ”La mulți ani!”

Cele mai frumoase urări și mesaje de 1 Decembrie 2021

De 1 Decembrie vreau să-ți urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

Dacă te-ai prins in hora, joaca pana la capăt. La mulți ani române, La mulți ani România!

Urări de 1 Decembrie 2021: La mulţi ani România! La mulţi ani români!

Urări de 1 Decembrie 2021: La mulţi ani România! La mulţi ani români!

Citeste si: Mesaje de 1 Decembrie 2021: La mulţi ani România!

De când se știe, romanul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim patria și s-o respectam. La mulți ani române, fii mândru de țara ta!

Ziua Națională a României este prilej de mare bucurie pentru toți romanii. Vă dorim ca 1 Decembrie sa va aducă în fiecare an realizări de excepție si sa fiți mândru ca sunteți român.

La multi ani Romania! La multi ani tuturor romanilor, indiferent unde va aflati. Sa fim sanatosi si sa avem grija de tara noastra

La multi ani, romani! S-aveti azi soare, inima buna, bucurie!

La multi ani dragi romani! Sa fim iubiti si de Dumnezeu ocrotiti!

1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți romanii. Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui roman deosebit. La Mulți Ani si petrecere frumoasa de Ziua Naționala!

Urări de 1 Decembrie 2021: La mulţi ani România! La mulţi ani români!

Urări de 1 Decembrie 2021: La mulţi ani România! La mulţi ani români!

Citeste si: Ziua Naţională a României- 1 decembrie 2021: Mesaje frumoase pentru români: La mulţi ani România!

La mulți ani România, la mulți ani române, hai să incercăm să fim mai buni de ziua noastră!

La mulți ani României, tuturor românilor și celor ce simț și gândesc românește!

Cu ocazia Zilei Naționale va doresc succes în activitate și să vă bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate si bunăstare!

Suntem bucuroși sa colaboram cu romani deosebiți ca dumneavoastră. Datorita unor astfel de oameni România poate nutri speranța unui viitor mai bun. La mulți ani!

La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră să fim frați adevărați!

Urări de 1 decemebrie 2021. La mulţi ani, România! 

În această deosebită zi este ziua tuturor românilor, La mulți ani!

La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Fie ca, 1 Decembrie sa va aducă sănătate, fericire si multă, multă bucurie alături de cei dragi si apropiați.

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. Ani mulți, plini de realizări!

Ne face deosebita plăcere sa colaboram cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați români. La Mulți Ani încununați de succes și prosperitate.

Cu ocazia Zilei Naționale dorim sa va felicitam pentru profesionalismul dumneavoastră și ss va transmitem cele mai sincere urări de bine.

Cu romani de excepție ca tine tara noastră este mai bogata si mai respectata. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iți mulțumim si iți uram un sincer La Mulți Ani!

Urări de 1 Decembrie 2021: La mulţi ani România! La mulţi ani români!

Urări de 1 Decembrie 2021: La mulţi ani România! La mulţi ani români!

Citeste si: La mulţi ani de 1 Decembrie 2021: Cele mai frumoase mesaje de Ziua Naţională a României

Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

La mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc România!Daca te-ai prins în hora, joacă pana la capăt. La mulți ani române, la mulți ani România!

1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți romanii. Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui român deosebit. La Mulți Ani și petrecere frumoasa de Ziua Națională!

A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!

Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!

Hai sa dam mână cu mână, cei cu inima româna, iar urarea să unească, toată suflarea românească. La mulți ani, române! la mulți ani România!

La mulți ani România! La mulți ani prieteni! La mulți ani români de pretutindeni!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anamaria Prodan, schimbare radicală de look după despărțirea de Laurențiu Reghecampf:... Anamaria Prodan, schimbare radicală de look după despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Frumos, nu?”
spotmedia.ro
Cum s-a format Omicron și de ce s-ar putea ca vaccinurile să nu ne protejeze de noua... Cum s-a format Omicron și de ce s-ar putea ca vaccinurile să nu ne protejeze de noua tulpină
spotmedia.ro
Urmează un weekend cu furtuni electromagnetice. Ce trebuie să știm și ne-ar putea afecta Urmează un weekend cu furtuni electromagnetice. Ce trebuie să știm și ne-ar putea afecta
b1.ro
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă,... Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
infoactual.ro
Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă... Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă complet
infoactual.ro
Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali... Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali din alte lumi
evz.ro
Raflia, anunțul care pune pe jar România. Dispare certificatul verde? Factorul la care... Raflia, anunțul care pune pe jar România. Dispare certificatul verde? Factorul la care nimeni nu s-a gândit
doctorulzilei.ro
Uniunea Europeană propune un termen de expirare pentru pașapoartele covid. Despre ce... Uniunea Europeană propune un termen de expirare pentru pașapoartele covid. Despre ce termen e vorba și cum îl putem prelungi?
romaniatv.net
Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30. "Nu am... Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30. "Nu am reușit în 27 de ani să îi conving că e părul meu!"
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si