Urări de 8 Martie: Mesaje şi felicitări pentru mama, iubită şi soţie

Urări de 8 Martie: Mesaje şi felicitări pentru mama, iubită şi soţie. De Ziua Femeii, fie că vorbim despre mame, iubite, soții sau colege, iată câteva sugestii de mesaje și felicitări pentru cele mai importante ființe din viețile noastre.

Author: Madalina Grigore luni 07 martie 2022 , 12:57

8 martie 2022

Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru Ziua Femeii

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Urări de 8 Martie: Mesaje şi felicitări pentru mama, iubită şi soţie.

Pe 8 martie, indiferent că vorbim despre mame, soții, prietene sau colege, un mesaj sau o felicitare cu ocazia acestei sărbători le va face ziua mai frumoasă. Noi vă propunem câteva sugestii în acest sens!

Mesaje și felicitări pentru mama de 8 Martie 2022- Ziua femeii

„Cu prilejul acestei zile țin să îți mulțumesc, dragă mamă, pentru toată dragostea și dăruirea cu care m-ai crescut. Te prețuiesc și te voi iubi la nesfârșit. La mulți ani!”

„Chiar dacă nu îți pun zilnic, azi, de 8 martie, vreau să te asigur de toată iubirea și de tot respectul meu, mama mea iubită! La mulți ani și o zi cu soare îți doresc!”

Citeste si: Mesaje de 8 Martie pentru femei: Cele mai frumoase urări de Ziua Femeii

8 martie 2022

„La mulți ani, iubită mamă! Să ai o viață liniștită și plăcută asemenea unei primăveri fără sfârșit! Îți trimit acest mesaj de 8 martie pentru a-mi mărturisi dragostea pe care ți-o port.”

„Nu există mamă mai frumoasă decât mama mea! Te iubesc, draga mea mamă! La mulți ani, de 8 Martie!”

Mesaje și felicitări pentru iubită

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

8 martie 2022

„Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”

Citeste si: La mulţi ani de 8 Martie 2022! Cele mai impresionante mesaje, urări şi felicitări pentru Ziua Femeii

„Îti doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

8 martie 2022

„Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de pasarele, atunci înseamnă că trăiești o noua primăvară…”

„Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”

8 martie 2022

Mesaje și felicitări pentru soție

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție”.

8 martie 2022

„Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pata de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.”

„Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așeaza-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primăverii.”

Citeste si: 8 Martie 2022- Ziua Femeii: Cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări cu La mulţi ani!

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru ca acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc.”

8 martie 2022

„Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…”

Citeste si: Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si