Urări de Crăciun. Le poți trimite prin sms celor dragi. De Craciun se sărbătorește Nașterea Domnului Iisus Hristos, prilej cu care transmitem celor dragi gandurile nostre bune, mai ales celor care ne-au fost alaturi: familie, prieteni, apropiati, colegi, vecini.  

Urări de Crăciun. Naşterea Domnului Iisus Hristos este vestită de îngerii din ceruri ca bucurie mare pentru mântuirea oamenilor, pentru că Cel ce se naşte într-o iesle dintr-o peşteră de sub pământ este Acela prin care şi pentru care au fost făcute cerul şi pământul, Fiul Cel veşnic al Tatălui ceresc.

Citeste si: Crăciunul 2020: Cele mai frumoase tradiţii şi obiceiuri româneşti

Urări de Crăciun. Le poți trimite prin sms celor dragi

Urări de Crăciun. Fie ca Nașterea Domnului să îți aducă în suflet lumină și căldură sufletească. Sărbători fericite și să ai parte de bucurii în noul an. Sărbători binecuvântate!
- Cete de îngeri să coboare în casă ta și să îți aducă vestea cea mare. iar cel ce s-a născut să îți umple casă cu pacea și binecuvântarea sa. Crăciun fericit!
- Fie ca lumina lui Iisus să îți pătrundă inima și sufletul. El să se nască și în inimile noastre că să avem viață și putere  
- Lumină, pace, bucurie, iertare ne aduce an de an Crăciunul. Deschide-ți sufletul și lasă căldura sărbătorii sfinte să te învăluie ca un vis frumos.

Crăciun Fericit!

urari mesaje craciun
Urări de Crăciun. Le poți trimite prin sms celor dragi

Urări de Crăciun. La ceas de sărbătoare, când anul are tâmplele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, va doresc sănătate, pace și prosperitate! 
- Lumina sfântă venită în Ajun să va aducă în suflet un vesnic Crăciun fericit. Sărbători de vis alături de cei dragi! 
- Cete de îngeri să coboare în casa voastră, să vă aducă vestea cea mare și să va umple casă cu pacea și binecuvântarea lor.

Crăciun fericit! 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Pe ce dată vine Moș Crăciun 2020?

Urări de Crăciun- cele mai inspirate mesaje de Nașterea Domnului

- Sfânta sărbătoare a Crăciunului să îți aducă belșug în casă, dragoste în suflet și lumină în viața celor dragi.
- Fie că bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Crăciun fericit! 
- Fie că bucuria și liniștea aduse de Sfintele sărbători să te însoțească pe tot parcursul anului 2021.
- De Sfintele Sărbători, să deschidem ușa bucuriei, să fim mai buni și să privim înainte cu încredere. Dacă avem credință în divinitate, drumul nostru va fi presărat cu împliniri.
- Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămoșești să va găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Va doresc tot binele din lume!

Citeste si: Crăciunul 2020: Cele mai frumoase tradiţii şi obiceiuri româneşti

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Urări de Crăciun. Fie ca Nașterea Domnului să îți lumineze sufletele și casa, să ai parte de sănătate, belșug și fericire! Îți urez să ai parte de un Crăciun de vis!
- Poate va ninge de Crăciun, Și-n palmă astfel să aduni, Fulgi reci de nea, dumnezeiești, Cu ei și îngeri și lumina și povești! Crăciun fericit! 
- Crăciunul e credința, Crăciunul e Speranța, Crăciunul e puterea de a dărui și de a primi dragoste! Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Urări de Crăciun- surse de inspirație pentru SMS-ul trimis de tine

Urări de Crăciun. Crăciunul aduce armonie, iar armonia începe cu un zâmbet. Zâmbește în fiecare zi a vieții tale. Crăciun fericit!
- Crăciunul e momentul magic al anului. În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile și supărările. Trăiește bucuria, liniștea, regăsirea… Uită acum de toate, deschide-ți inima și trăiește emoția Sărbătorilor.  
- Un gând frumos pentru toți cei dragi și un gând de mulțumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani. 
- Trăiește în culori de Crăciun! Învață să culegi din fiecare clipă sfințenie, bucurie, lumina pe care să o împarți tot anul cu cei dragi!
- Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învață să visezi, pășește dincolo de real, Crăciunul face minuni!

Citeste si: Mesaje de Crăciun 2020: Felicitări şi urări cu Sărbători Fericite şi Crăciun Fericit 2020! La mulţi ani 2021

Urări de Crăciun. În această noapte uită gândurile negre. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat.
- Acest mesaj e mărturia că Sărbătoarea Crăciunului trebuie să fie în noi în fiecare zi și să nască dorință de a duce lucrurile până la capăt. Crăciun fericit!
- Îți mai aduci aminte primul Crăciun? Erai învăluit de puritate, siguranță, iubire… Trăiește de fiecare data Primul Crăciun!
- Gânduri bune fug spre tine, sănătate și mult bine! Sărbători fericite și un Crăciun de poveste!
De Crăciun să fim mai buni și să ne iubim mai mult!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si