Medicii au fost anuntati si au coborat la Urgenta pentru a prelua pacientii minori si pentru a le acorda cat mai repede ingrijiri de specialitate.

Citeste si: Desi nu pare, este doar un bebelus de cateva luni. Manuel sufera de o boala rara, iar parintii se tem pentru viata lui

Un numar de 17 copii din localitatea braileana Victoria au ajuns, vineri, la Spitalul Judetean din Braila dupa ce unii dintre ei ar fi baut apa cu antigel de la cismeaua din curtea scolii in care invata, iar altii au gustat din curiozitate. Cel mai probabil, copiii vor ramane internati pentru ca pot aparea efecte renale in timp. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar, unitatea de invatamant este in reabilitare, iar constructorul a hotarat sa introduca in instalatia de incalzire antigel pentru a verifica centrala termica a unitatii de invatamant, iar din cauza unui dop nestrans corespunzator antigelul a ajuns in instalatia de alimentare cu apa a scolii si a catorva case din jur.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

Potrivit directorului medical al Spitalului Judetean de Urgenta Braila, Alina Neascu, un numar de 17 copii de varsta scolara au fost adusi cu ambulantele dupa ce unii dintre ei au ingerat in mod accidental apa cu antigel.

Conform sursei citate, copiii sunt constienti, au fost preluati de medicii de la Pediatrie, care le efectueaza analize amanuntite. Cel mai probabil, ei vor ramane internati pentru ca pot aparea efecte renale in timp, in urma consumului de apa cu antigel.


Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Scolar al Judetului Braila, Catalin Canciu, scoala din localitatea Victoria este in reabilitare, iar constructorul a hotarat sa introduca in instalatia de incalzire antigel pentru a verifica centrala termica a unitatii de invatamant.
In mod accidentat, cel mai probabil din cauza unui dop nestrans corespunzator, antigelul a ajuns in instalatia de alimentare cu apa a scolii si a catorva case din jur.

„Copiii au simtit un gust ciudat al apei, au baut efectiv doi, iar alti cativa au au gustat din curiozitate, apoi au reclamat situatia si au decis sa vina la spital. Vom instiinta toate autoritatile despre acest caz” a declarat Canciu.
Potrivit comisarului sef Stefan Iulian de la Biroul de Presa al Politiei Judetene Braila, in acest caz a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si