Este dosar penal deschis in rem pentru distrugere dupa incendiul din Bamboo. De ancheta se ocupa parchetul Bucuresti si politistii de la omoruri. Si declaratiile martorilor vor fi esentiale.

"Nu le vrem raul! Au fost oameni din personal are puteau plati cu pretul vietii", a declarat Catalin Botezatu.

In schimb, focare inca mai sunt, dupa cum arata filmarile de amator postate pe Facebook.

Clubul avea toate avizele la zi? Este intrebarea la care trebuie sa raspunda acum autoritatile. Reprezentantii clubului spun ca activitatea se desfasura legal. Autoritatile ii contrazic!

MINISTRUL DE INTERNE:" S-a constatat ca isu a facut verificari din 2009 de cand a obtinut un aviz de autorizare la incendii. S-au dat amenzi, s-au facut verificari”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

DAN CRISTIAN POPESCU, VICEPRIMAR SECTOR 2. „Din punct de vedere ISU avea.( n.r. autorizatie) Era in regula. Din punctul de vedere al autorizatiei pentru desfasurarea activitatilor de alimentatie publica Acolo, lipseau niste acte. Niste fise de intabulare. Niste fise de cadastru. Si din aceasta cauza nu aveau aceasta autorizatie”.

„Legile sunt facute, cum sunt facute.

Intotdeauna mai pare cate ceva, trebuie sa mai depui un dosar, dar asta nu inseamna ca nu poti sa functionezi”, a declarat Catalin Botezatu.

 

S-A FUMAT?

Este inca o intrebare la care trebuie sa raspunda anchetatorii.

„Unii spun ca ar fi inceput de la o tigara. Ar fi luat foc o draperie. Adevarul este ca da, se fuma in interior”, a declarat unul dintre ranitii in incendiu.

„La noi, daca cineva isi aprinde tigara este imediat semnalizat cu noste creioane si merge la el chelnerul is in roaga sa nu mai fumeze”, a declarat Catalin Botezatu

Aceste fotografii au fost facute anul trecut, dupa intrarea in vigoare a legii. Care este adevarul dincolo de ele, ramane de vazut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si