Urmau să se căsătorească, dar el a decis să își pună capăt zilelor, după o ceartă

Urmau să se căsătorească, dar el a decis să își pună capăt zilelor, după o ceartă

Author: A.M. vineri 31 mai 2019 , 13:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Matthew Oliver și Lauren Clarke formau, ceea ce la prima vedere, părea a fi un cuplu fericit, pe cale să își oficializeze relația.


Cei doi erau împreună de aproape 2 ani, iar Matthew, în vârstă de 28 de ani, o ceruse de soție pe cea care părea a fi aleasa inimii lui.
Lucrurile au luat o altă turnură, iar bărbatul a făcut o cădere nervoasă, după o ceartă aprigă cu logodnica lui.

"A ridicat pumnul la mine, iar în acel moment am sunat-o pe mama lui. A încercat să-mi smulgă telefonul din mâini și m-am speriat. Era nervos pentru ca refuzam s mai vorbesc cu el, nu voiam să mă mai cert", a povestit Lauren, pentru cotidianul britanic The Sun.

"A crezut că vreau să ne despărțim definitiv, pentru că aruncasem inelul de logodnă pe podea, în timp ce ne certam. Apoi a ieșit din casă pe la 9 și jumătate seara și nu s-a întors ăn pat, lângă mine", a continuat ea.

Matthew s-a sinucis în casa în care locuia cu viitoarea lui soție. Alături de el, anchetatorii au găsit ceva cutremurător

Dimineața, la prima oră, Lauren a observat că mașina lui era încă în parcare, iar el nu se afla în pat lângă ea.

"Am coborât din dormitor, m-am uitat la fereastră, apoi m-am întors și i-am văzut trupul atârnând de balustrada scărilor. Am alergat spre telefon și am sunat la 112", își mai aduce aminte cu groază, tânăra.

Medicii nu l-au mai putut resuscita, iar oamenii legii au descoperit, cu stupoare, lângă trupul lui, un buchet de flori despre care aceștia au presupus că le-ar fi cumpărat când ieșit din casă, în semn de iertare față de logodnica lui.
Se pare că bărbatul ar fi fost deja vulnerabil din punct de vedere emoțional, după ce tatăl său a fost diagnosticat cu cancer, iar mama lui, de asemenea, diagnosticată cu cancer la sâni.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si