USR Bucuresti arata cu degetul inspre Primarie! "Se inchid scolile nu de dragul copiilor ci din cauza traficului!"
Actual

USR Bucuresti arata cu degetul inspre Primarie! "Se inchid scolile nu de dragul copiilor ci din cauza traficului!"

G. S.
25 feb 2018

USR Bucuresti considera ca problema traficului este motivul pentru care municipalitatea a decis ca scolile, gradinitele si liceele sa ramana inchise in zilele de luni si marti, cand este in vigoare cod portocaliu de viscol pentru Capitala. USR spune ca intr-o zi cu ninsoare si ger, traficul este foarte aglomerat, astfel ca, pentru a evita "proportiile dezastrului", primarul Capitalei a inchis scolile, ca sa nu se blocheze circulatia.

"Spunem noi ceea ce Gabriela Firea nu vrea sa recunoasca. Se inchid scolile nu de grija copiilor, ci din cauza traficului. intr-o zi normala traficul este insuportabil. intr-o zi cu ninsoare si ger, traficul este imposibil. si nu in sens metaforic, ci in sens tehnic. La ora 8:00 nimic nu se clinteste. Prin urmare, ca sa nu se vada proportiile dezastrului, Gabriela Firea recurge la aceeasi solutie ca si anul trecut: inchide scolile ca sa nu se inchida traficul. Doi ani de revolutie in trafic", scrie USR Bucuresti pe pagina sa de Facebook.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat duminica, in cadrul unui comandament de vreme rea, ca scolile vor ramane inchise luni si marti, adaugand ca o intereseaza mai putin criticile care ii vor fi aduse dupa anuntarea acestei masuri.

"In primul rand ne intereseaza viata cetatenilor si sanatatea acestora si mai putin anumite critici care ar putea izvori din masurile pe care le vom lua. Eu prefer sa venim intotdeauna cu masuri de preventie. Prefer sa se spuna ca am fost usor-usor prea alertati decat sa numaram victime", a spus Firea.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook