In 2012, un barbat le producea cosmaruri femeilor care circulau cu tramvaiul 41, dupa ce mai multe tinere facusera plangere ca au fost intepate cu un ac in timpul calatoriei. Pana cand barbatul a fost prins, au existat tot felul de scenarii, unele de-a dreptul ingrozitoare: cum ca acul este infectat cu SIDA sau cu alte boli contagioase. De altfel, sase dintre victimele sale s-au prezentat de urgenta la spital de teama ca acul ar fi putut fi contaminat.

Imaginea cu agresorul din tramvai care a fost distribuita pe net si care a dus la prinderea lui

Intr-un final, una dintre victimele obsedatului din tramvai a avut prezenta de spirit si l-a fotografiat pe acesta, iar imaginea a circulat in mediul online, alaturi de un avertisment. Asa a  si fost prins agresorul de politisti. Asta dupa ce opt femei depusesera plangere la politie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

El si-a recunoscut fapta, a spus ca le-a intepat pe femei cu agrafe de birou si ca a facut acest lucru pentru a le atrage, de fapt, atentia. El a fost acuzat de tulburarea linistii publice si ultraj impotriva bunelor moravuri si a fost condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare. In plus, el a trebuit sa plateasca despagubiri cate 7.700 lei fiecareia din cele opt femei pe care le-a atacat in tramvai. 

Anul trecut, barbatul a solicitat in instanta reabilitarea judecatoreasca, mai exact stergerea din cazier a pedepsei cu inchisoarea, iar magistratii i-au acceptat cererea. 

Chiar si dupa ce “agresorul cu ac”, asa cum a fost el numit, a fost prins de politisti, multa vreme, calatorii au trait cu spaima unei intamplari tragice.
Povestea din tramvaiul 41 a fost reinviata acum, la alte dimensiuni. Tragedia de marti seara de la metrou, cand Magdalena Serban, o persoana cu probleme psihice, a impins o tanara de pe peron, in fata metroului, a creat noi spaime in randul calatorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si