Va mai amintiti de familia Bodnariu, ai carei copii au fost luati de autoritatile norvegiene? Acum au sase copii si sunt tare fericiti

Familia Bodnariu a devenit cunoscuta in 2015 pentru scandalul declansat cu organizatia Barnevernet din Norvegia, care ii luase de la parinti pe cei cinci copii, pe care aproape ca-i daduse spre adoptie.

C.L., miercuri 18 aprilie 2018 , 17:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In primavara lui 2016, Ruth si Marius Bodnariu au reusit sa-si recupereze pe rand copiii, in urma unor procese dureroase, dar si datorita unor proteste de sustinere ce au avut loc in mai multe tari ale lumii. Imediat dupa aceea, cei doi soti au decis sa se mute in Romania pentru a avea parte de un trai linistit.

Ultimii doi ani au fost diferiti pentru Ruth si Marius, cei doi devenind parinti pentru a sasea oara, dupa ce pe 10 mai 2017 s-a nascut Rebecca.
In urma cu cateva zile, Marius Bodnariu a postat pe pagina lui de socializare cateva poze cu intreaga lui familie, alaturi de care a postat un mesaj emotionant.


“Ne uitam cu doi ani in urma si inca suntem uimiti de modul in care Dumnezeu a lucrat pe 16 aprilie 2016! Multumim Tatalui nostru si Domnului nostru Isus Hristos pentru fiecare suflet care a iesit in strada pentru familia noastra!
"Binecuvanteaza suflete pe Domnul si nu uita niciuna din binefacerile Lui!" Ps.103:2 Nu va vom uita niciodata!”
, este mesajul de multumire al lui Marius Bodnariu.

La finalul lui 2015, familia Bodnariu a primit acasa vizita reprezentantilor Barnevernet care i-au informat ca fetele cele mari au fost ridicate direct de la scoala si plasate sub custodia statului, dupa care i-au luat si pe cei doi baieti mai mari. A doua zi, asistentii sociali s-au intors si dupa bebelusul de 3 luni. Motivul pentru care micutii au fost luati de langa parinti a fost acela ca existau suspiciuni ca adultii le aplicau corectii corporale.

In timpul investigatiei comandate de Guvernul Romaniei in legatura cu acest caz, a iesit la iveala ca autoritatile din Norvegia erau ingrijorate de faptul ca "micutii erau indoctrinati religios”, familia Bodnariu facand parte din Biserica Pensticostala.  In cele din urma, dupa presiuni internationale asupra Barnevernet, cei cinci copii au fost lasati sa se intoarca la parintii lor.
 

Te-ar putea interesa si