Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Patrupezii și felinele au parte de același confort de care se bucură și stăpânii lor

„Dacă vreți să mergeți în vacanță și nu aveți cu cine să vă lăsați animăluțele de companie sau, pur și simplu, vreți să petreceți timp alături de acestea, să știți că sunt foarte multe hoteluri care pun la dispoziție spații special amenajate.

Noi suntem acum, în Antalya, la un astfel de hotel care are o zonă dedicată pentru câini și pentru pisici, unde pot fi cazate animale de companie. Ea este Alice și este aici de 2 săptămâni, iar în timp ce stăpâni ei sunt la plajă și se bucură de soare are parte de toată îngrijirea și de toată iubirea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aici, la hotel vă precizez faptul că toate animănuțele de companie au acces în grădina exterioară, dar și la piscină sau la plaja special dedicată pentru acestea. În spatele meu sunt mai multe spații de cazare pentru animăluțe, pentru pisici, dar și pentru câini.”, transmite Diana Buzea, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si