„Suntem foarte încrezători că vom avea un vaccin până la finalul anului”, a spus Trump, care a răspuns întrebărilor trimise de telespectatori.

El a subliniat că nu deţine acţiuni ale companiei care produce hidroxiclorochină, medicament despre care deseori a spus că este eficient în tratarea Covid-19. „Nu pierdem nimic cu hidroxi... oamenii nu mor de la el”.

Citeste si: Descoperire şocantă privind coronavirusul: Ce este degetul COVID?

Donald Trump: "Vom avea un vaccin până la finalul anului"
Donald Trump: "Vom avea un vaccin până la finalul anului"

Preşedintele a adăugat că, din cauza acestei boli, este posibil să moară până la 100.000 de americani.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”- wowbiz.ro

Legat de redeschiderea şcolilor americane în luna septembrie, el a spus: „Trebuie să ne întoarcem”. Totuşi, preşedintele s-a arătat îngrijorat legat de profesorii în vârstă şi posibila expunere a lor la coronavirus.

Deseori criticat pentru felul în care el şi administraţia sa au acţionat în cazul crizei sanitare, duminică seară Trump i-a criticat la rândul lui pe democraţi. El a sugerat că ar fi în interesul politic al acestora dacă deznodământul crizei ar fi mai grav.

Citeste si: Coronavirus în Italia: 174 de noi decese, 1.389 noi cazuri de infectare

Donald Trump: "Vom avea un vaccin până la finalul anului"
Donald Trump: "Vom avea un vaccin până la finalul anului"

De la începutul crizei sanitare în SUA au fost depistate 1,15 milioane de cazuri de infectare din 7,05 milioane de teste efectuate, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins. La nivel naţional au fost înregistrate peste 68.000 de decese provocate de Covid-19.

La nivel global, de când noul coronavirus a fost depistat la finalul anului trecut în Wuhan (China), au fost înregistrate peste 3,5 milioane de cazuri şi mai mult de 247.000

de decese.

Citeste si: Avem voie să părăsim județul, orașul, localitatea? Aici ai răspunsul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si