Văduva lui Florian Pittiş este în doliu! A murit Jerry Schwarz, unul din cei mai buni prieteni şi colaboratori ai soţului ei: “Adio, Jerry!  Tot cerul e al vostru!”

Prietenii Andei au aflat că văduva lui Florian Pittiş este în doliu.

Matei Vaihan, marți 05 februarie 2019 , 19:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

De luni seară, văduva lui Florian Pittiş este în doliu. Ana Pittiş şi-a anunţat amicii că a decedat Jerry Schwartz, fost basist în mai multe trupe, dar şi cel mai apropiat colaborator al soţului ei, decedat în 2007, în proiectul Radio 3 Net, un post de radio online. (vezi care a fost marele secret al lui Pittiş)

Văduva lui Florian Pittiş este în doliu: „Încă o veste tristă!" 

“Adio, Jerry!  Tot cerul e al vostru!”, a postat Anda Pittiş. „Încă o veste tristă! Dumnezeu să-l aibă-n paza Lui! Sunt sigur că împreună cu Moțu’ vor face un Radio3Net în împărăția Lui! Îmi aduc aminte cum Moțu’ mi l-a prezentat pe Jerry: “Este mâna mea dreaptă, dar stă în stânga mea!”, a răspuns un amic.

Văduva lui Florian Pittiş este în doliu: "Moţu Pittiș te așteaptă acolo sus"

Din păcate, văduva lui Florian Pittiş este în doliu. “Și Jerry? Am aflat de George Stanca, acum Jerry...Moţu Pittiș te așteaptă acolo sus, cu covrigi calzi cum veneai ades. Drum bun, liniștit bunule Om!”, a postat şi folkistul Ducu Bertzi.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si