”Văduvul” Mădălinei Manole a pus afacerea ”pe butuci”! Petru Mircea, zero pe linie cu firma de sunet!

”Văduvul” Mădălinei Manole nu a mai prins nici un contract pe firma de sunet pe care o deține, în anul 2018.

Radu Constantin, duminică 08 septembrie 2019 , 13:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Petru Mircea a avut o cifră de afaceri egală cu zero în anul 2018 pentru firma de sunet pe care o deține. Mircea Sunet SRL nu a avut activitate anul trecut, nu a avut nici angajați și pare să fi intrat într-un fel de conservare. Chiar și datoriile firmei s-au menținut la același nivel cu anul precedent: 526 lei.

Este cel mai slab an al firmei lui Petru Mircea de la înființarea fiermei cu sediul în casa în care a murit Mădălina Manole. În 2017, SRL-ul a realizat o cifră de afaceri de 15.000 lei și un profit de 14.550 lei iar cel mai productiv an a fost 2013, cu 106.456 lei (dar cu un profit de doar 417 lei). Se pare că deși este considerat un bun profesionist în branșă, fostul soț al Mădălinei Manole nu este la fel de priceput atunci când vine vorba de afaceri.

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 10 ani

Petru Mircea este cel de-al doilea soț al Mădălinei Manole, după ce cțntăreața s-a despărțit de compozitorul Șerban Georgescu. Cei doi au împreună un băiat care în prezent are 10 ani.

În 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă la parterul vilei din Otopeni chiar de către Petru Mircea. Anchetatorii au ajuns la concluzia că interpreta s-a sinucis cu o substanță chimică folosită în general pe post de insecticid, însă familie Mădălinei nu a acceptat niciodată verdictul, susținând că în seara respectivă a fost de fapt o crimă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si