În total, numărul infectărilor la CFR Cluj a ajuns la șase.

„Astăzi au venit rezultatele testelor efectuate de membrii echipei CFR Cluj. În acest moment avem alte cinci cazuri în cadrul echipei, este vorba despre doi jucători şi trei membri ai staff-ului tehnic. Ei au fost izolaţi, la fel ca şi restul lotului, iar următoarea testare este programată joi. În funcţie de rezultatele de atunci vom lua deciziile care se impun”, a spus Ştefan pentru Agerpres.

El a declarat că nu se ia în calcul, pentru moment, amânarea partidei CFR Cluj- FC Botoșani, care ar trebui să aibă loc duminică, 26 iulie, în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii I.

„Pentru moment nu luăm în discuţie amânarea partidei cu FC Botoşani. Aşteptăm retestarea de joi şi vedem atunci. Oricum, situaţia de azi nu modifică data meciului amânat, FCSB – CFR Cluj, acesta rămâne în continuare să se dispute în 28 sau 29 iulie”, a precizat Justin Ştefan.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: În ce condiții se deschid restaurantele? Anunțul lui Ludovic Orban

Citeste si: METEO. Cod portocaliu de ploi, vijelii și grindină

Citeste si: Amenzi de peste 1 milion de lei, în weekend, în București

În 18 iulie a fost amânat meciul FCSB- CFR Cluj, după ce un jucător al formației ardelene a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Cazuri de coronavirus în fotbalul românesc

Până acum au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajații cluburilor FC FC Dinamo, FC Botoşani şi CFR Cluj, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor trei

formaţii şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

Și în Liga a II-A au fost depistate mai multe cazuri la Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești și FC Argeș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si