Valentina Pelinel a jucat într-un film alături de actori celebri: „Rolul meu este acela de femeie-obsesie”

În 2007, Valentina Pelinel a jucat într-un film alături de actori celebri.

Petru Luca, duminică 08 septembrie 2019 , 13:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Acum 12 ani, Valentina Pelinel a jucat într-un film alături de actori celebri. În august 2007, Pelinel a debutat la sfârşitul în cinematografie, cu un rol în filmul "După EA". Regia a fost semnată de Cristina Ionescu, iar Valentina a jucat alături de Dragoş Bucur, Anca Florea, Victor Rebengiuc, Dana Nălbaru şi Mimi Brănescu. (vezi cum a ajuns Cristi Borcea să comande la Steaua din puşcărie)

Valentina Pelinel a jucat într-un film alături de actori celebri. Pelicula se numeşte "După EA" 

"După EA" prezintă viaţa unui bărbat de succes, cu o carieră promiţătoare în publicitate şi cu o viaţă de familie chiar fericită. Traiul îi este tulburat de o tânără necunoscută (Valentina Pelinel), pe care o zăreşte întâmplător într-o cabină telefonică, şi faţă de care simte o atracţie irezistibilă. De aici încep problemele bărbatului, un şir întreg de evenimente neobişnuite care îl fac să îşi neglijeze cariera şi viaţa de familie.

Valentina Pelinel a jucat într-un film alături de actori celebri: "Personajul principal face o pasiune nebună"  

E clar că Valentina Pelinel a jucat într-un film alături de actori celebri. Despre primul său contact cu lumea cinematografică, Valentina a declarat: "Rolul meu este acela de femeie-obsesie, o imagine pentru care personajul principal face o pasiune nebună şi despre care nu poţi spune sigur dacă există în realitate sau doar în imaginaţia lui". Valentina nu a mai repetat ulterior experienţa de actriţă, dedicându-se carierei de fotomodel.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si