Vali Vijelie, în interviul din această seară, de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: ”Sunt foarte mulți colegi de-ai mei, nu vreau să se supere cineva pe mine, care nu sunt atenți la texte”

În această seară, de la 22:30, Vali Vijelie (Valentin Rusu, numele real) vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, într-un interviu maraton, cu cele mai incomode întrebări pentru unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică de petrecere, considerat “tatăl manelelor” în România.

Author: Mircea Pop marți 02 februarie 2021 , 15:56

Vali Vijelie, în interviul din această seară, de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Vali Vijelie, în interviul din această seară, de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fanii artistului vor afla, printre altele, și cum a fost supranumit acesta “Vijelie”, la începutul carierei sale muzicale,  dar și  detalii despre legături de familie, perioada copilăriei și adolescenței, lucruri inedite din viața sa de zi cu zi, dar și ce are de spus cântărețul  despre iubirile care i-au marcat

existența. 

Pus în fața întrebării  “De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”artistul a vorbit despre calitatea textelor din piesele unor colegi  de breaslă. 

Vali Vijelie la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Sunt foarte mulți colegi de-ai mei, nu vreau să se supere cineva pe mine, care nu sunt atenți la texte; (...)Fiecare ascultă ce vrea. Per ansamblu, maneaua este muzică de petrecere. La o nuntă nu trebuie neaparat să cânți doar manele(...) Și atunci omul se simte bine(...) Părintele manelelor este Dan Armeanca și trebuie să fie respectat de toată lumea ”, spune Vali Vijelie.  

Vali Vijelie, în interviul din această seară, de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Vali Vijelie, în interviul din această seară, de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: VIDEO- Simona Pătruleasa este pasionată încă de mică de tehnica dentară

De ce nu purtați în acte numele tatălui?”, “Care este cea mai mare sumă cu care ați plecat de la o nuntă?”, “De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”, “Este Nuțu Cămătaru scutul dumneavoastră în fața clanurilor mafiote?”, “Ați dat șpagă pentru permisul de conducere?”, “Poate un bărbat să iubească două femei?”, “V-ați supărat pe Dumnezeu la moartea mamei?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi adresate lui Vali Vijelie în ediția din această seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D! 

Citeste si: Jocurile LOVEimpice te duc în Republica Dominicană!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si