Valoarea voucherelor de vacanţă ar putea fi majorată în extrasezon

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat, sâmbătă, la Deva, că valoarea voucherelor de vacanţă ar putea creşte de la 1.450 de lei la 2.080 lei în extrasezon, un proiect în acest sens aflându-se în dezbatere publică.

A.N.C, duminică 08 septembrie 2019 , 10:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Eugen Teodorovici a declarat, sâmbătă, la Deva, că o discuţie despre majorarea valorii voucherelor de vacanţă în extrasezon a fost iniţiată cu operatorii de turism.

Citeste si: Olt: Un mort şi doi răniţi, după ce o maşină a căzut într-o râpă

Citeste si: Viorica Dăncilă, mesaj de Ziua Petrolistului: "Această industrie are un viitor important în regiune"

Citeste si: Un mort şi trei răniţi, între care doi copii de 3 şi 6 ani, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de o casă

”Avem o idee legată de voucherele de vacanţă, în extrasezon. Ştiţi că noi astăzi dăm 1.450 lei pentru sezon şi am spus să verificăm dacă operatorii de turism ar dori, desigur şi cei care beneficiază de aceste facilităţi, şi de extindere a sezonului, să spunem aşa, şi să alocăm 2.080 lei. Este o discuţie în derulare”, a declarat Teodorovici.

Practic, beneficiarii acestor vouchere pot opta să îşi petreacă vacanţa în lunile octombrie, noiembrie sau martie, aprilie, când, de regulă, se înregistrează un număr redus de turişti şi vor primi voucherele majorate.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si