"Varsta este doar un numar": O femeie de 86 de ani s-a casatorit intr-o superba rochie, creatie proprie

Millie Taylor-Morrison in varsta de 86 de ani este o bunicuta din SUA care a demonstrat ca "varsta este doar un numar". La cei 86 de ani ai sai, Millie s-a casatorit luna aceasta, purtand o superba rochie creatie proprie.

A.S., luni 24 octombrie 2016 , 09:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fotografiile cu Millie in rochie de mireasa au fost puse pe Facebook de catre nepoata sa si au strans pana acum 97.000 de like-uri.
Femeia, care a lucrat ca model in trecut pentru agentia de modelling Belle Mead din New Jersey, a mai fost casatorita in trecut timp de 41 de ani. Din pacate, barbatul a decedat acum 25 de ani.
Cand Millie s-a indragostit din nou dupa 25 de ani, familia a fost foarte fericita si a incurajat-o sa se casatoreasca din nou. Barbatul va implini 86 de ani in luna decembrie.
"Este o dovada adevarata ca varsta este doar un numar si ca oricine poate sa intalneasca din nou dragostea" a declarat nepoata femeii, cea care a postat pozele pe internet, pentru publicatia Daily Mail.
Millie a purtat o superba rochie mov, pe care si-a conceputa singura.
Cei doi soti se cunosc de mai bine de 60 de ani, mai mult, domnul Morrison a participat in calitate de invitat la prima nunta a lui Millie.

Fotografiile cu Millie in rochie de mireasa au fost puse pe Facebook de catre nepoata sa si au strans pana acum 97.000 de like-uri. Femeia, care a lucrat ca model in trecut pentru agentia de modelling Belle Mead din New Jersey, a mai fost casatorita in trecut timp de 41 de ani. Din pacate, barbatul a decedat acum 25 de ani.

Cand Millie s-a indragostit din nou dupa 25 de ani, familia a fost foarte fericita si a incurajat-o sa se recasatoreasca. Noul sot, domnul Morrison va implini 86 de ani in luna decembrie.

"Este o dovada adevarata ca varsta este doar un numar si ca oricine poate sa intalneasca din nou dragostea" a declarat nepoata femeii, cea care a postat pozele pe internet, pentru publicatia Daily Mail.

Millie a purtat o superba rochie mov, pe care si-a conceputa singura.Cei doi soti se cunosc de mai bine de 60 de ani, iar domnul Morrison a participat in calitate de invitat la prima nunta a lui Millie.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si