Varujan Vosganian, filmat când viziona un meci de box pe laptop în timpul dezbaterilor la buget

Deputatul ALDE Varujan Vosganian, fost ministru de Finanţe, a fost filmat joi în timp viziona un meci de box pe laptop în timpul dezbaterilor la buget de stat pe 2019 în plenul Camerelor.

Author: E. V. vineri 15 februarie 2019 , 08:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conform imaginilor difuzate de Ziarul de Iaşi, Vosganian a urmărit cu mare atenţie meciul, în timp ce în sală aveu loc discuţiile pe tema bugetului.

Gestul său a fost comentat de deputatul USR Iulian Bulai, care a prelut şi filmuleţul: "Să te uiţi la box pe banii românilor e umilitor.

În loc să convingi parlamentarii din toate partidele să susţină amendamente pentru autostrada A8.Şi când te gândeşti că acest domn avea pretenţii să fie comisar european! Mai rar atâta nepăsare şi ignoranţă".

Citește și: Darius Vâlcov fără permis 3 luni. Avea viteză mare în localitate

Dezbateri pe buget 

În plenul reunit al Parlamentului de miercuri parlamentarii au avut dezbateri generale pe proiectul de buget, urmând ca votul final pe bugetul de stat pe 2019 va fi dat vineri, în plenul reunit al Parlamentului.

Guvernul a adoptat, vinerea trecută, proiectul bugetului de stat pentru anul 2019. În plenul reunit de joi a fost dat votul pe amendamente. Urmează ca în ședința de vineri a plenului reunit al Parlamentului să fie dat votul final pe întreg proiectul de buget.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si