Vasile Muraru, în rolul vieţii lui! ”Vreau să fiu cât mai aproape de personaj”

Vasile Muraru a devenit celebru pentru micile scenete jucate alături de Nae Lăzărescu, pentru veşnicele glume mai mult sau mai puţin învechite şi, normal, pentru faptul că era invitat, la fiecare Revelion, pentru a face ”atmosferă”, aşa cum ştia doar el.

Webeditor: M. P. Author: Calin Perian sâmbătă 27 octombrie 2018 , 20:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Evident, în tot acest timp, actorul făcea senzaţie pe scenele teatrelor bucureştene, rolurile interpretate de artist fiind, cu siguranţă, memorabile, reuşind, de fiecare dată, să smulgă aplauze la scenă deschisă.

Cu toate acestea, Vasile Muraru nu a jucat doar în comedii uşoare, spumoase, el având, în paralel, o carieră cât se poate de serioasă ca actor în diverse documentare.

Iar unul dintre documentarele, realizat chiar de National Geographic, cel în care sunt prezentate ultimele zile ale lui Napoleon, îl are pe Vasile Muraru în rolul principal.

Citeste si: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Larisa va dezvălui detalii uluitoare despre una dintre colegele sale! „Oricum ea este în situația josnică!” Aflați ce se va întâmpla, joi, 28 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citeste si: Gestul controversat făcut de Alex Ashraf, la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima reacție a bărbatului cu privire la despărțirea de brunetă- wowbiz.ro

Realizat cu câţiva ani în urmă, documentarul inspirat din viaţa marelui comandat de oşti francez, a fost extrem de bine primit de presa de specialitate, iar Vasile Muraru lăudat pentru rolul pe care l-a

interpretat, asemănarea cu personajul fiind una evidentă. De altfel, recunoştea actorul român, la acea vreme, pentru a intra în pielea lui Napoleon s-a documentat săptămâni bune înainte, încercând să îl copieze perfect pe fostul conducător al Franţei.

Filmările documentarului s-au făcut în România. Bucureştiul a fost ales ca locaţie pentru filmări şi pentru costurilor scăzute de producţie, dar şi pentru că oraşul oferea posibilitatea de a reconstitui cât mai fidel

atmosfera epocii lui Napoleon, spun realizatorii. Şi alte personaje din documentar sunt jucate de actori români, Andrei Aradits fiind cel care l-a interpretat pe duşmanul lui Napoleon, ducele de Wellington. „ Vasile Muraru a fost cel mai aproape de ceea ce îşi doreau producătorii“, spune reprezentantul agenţiei de casting.

„Imediat după ce am aflat că voi intra în haina şi bicornul napoleonian, am început documentarea, care a durat câteva săptămîni. Vreau să fiu cât mai aproape de personaj şi să încerc să-i descopăr toate resorturile intime ale manifestarilor sale”, spunea actorul, care mărturisea, totodată, că Napoleon era personajul lui preferat şi înainte de a primi acest rol.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si