Vasluianul care si-a stropit sotia cu benzina si apoi i-a dat foc a fost condamnat

Marian Marandis, barbatul din Vaslui care si-a stropit sotia cu benzina apoi i-a dat foc, a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare.

A.S., joi 12 ianuarie 2017 , 14:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis condamnarea lui Marian Marandis, barbatul care, din gelozie, si-a stropit sotia cu benzina si i-a dat foc, la 8 ani de inchisoare cu executare. De asemenea, acesta a fost obligat la plata a 1.200 de lei, cheltuieli judiciare si 7.395 de lei, plata cheltuielilor efectuate cu tratamentul medical. Sotia lui Marandis fusese solicitata de o familie din Perieni sa ajute la prepararea mâncarii pentru o pomana. Gica Marandis a fost chemata acasa de sot, dar femeia a incercat sa-i explice ca va veni dupa ce termina treburile. Suparat ca nu a fost ascultat, barbatul si-a stropit femeia cu benzina si i-a dat foc, relateaza Vremea Noua.

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis condamnarea lui Marian Marandis, barbatul care, din gelozie, si-a stropit sotia cu benzina si i-a dat foc, la 8 ani de inchisoare cu executare. De asemenea, acesta a fost obligat la plata a 1.200 de lei, cheltuieli judiciare si 7.395 de lei, plata cheltuielilor efectuate cu tratamentul medical.

Sotia lui Marandis fusese solicitata de o familie din Perieni sa ajute la prepararea mancarii pentru o pomana. Gica Marandis a fost chemata acasa de sot, dar femeia a incercat sa-i explice ca va veni dupa ce termina treburile. Suparat ca nu a fost ascultat, barbatul si-a stropit femeia cu benzina si i-a dat foc, relateaza Vremea Noua.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si