Brățara se conectează la o aplicație specială, cu conținut religios: rugăciuni, sărbători, muzică religioasă și nu numai. Este echipată cu senzori de mișcare „Click to Pray eRosary” care îi permit utilizatorului să deblocheze telefonul în momentul în care face semnul crucii. Atunci se activează automat modul de rugăciune, fiecare mătanie reprezentând un verset.

Citeste si: Costin Mărculescu l-a acuzat pe Ştefan Bănică Jr că şi-a îngropat tatăl alături de familie şi nu la Cimitirul Bellu! Vezi cum arată locul de veci în care odihnesc tatăl, fratele, unchiul şi bunicii lui Ştefan!

Citeste si: Ioana Ginghină intră în politică după divorţul de Alexandru Papadopol? Actriţa a ieşit pe străzi, în geacă galbenă, să îi facă campanie lui Klaus Iohannis!

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Există trei moduri ale brățării: cel de rugăciune standard, rugăciune contemplativă și modul flexibil, care se schimbă în funcție de sărbătoare.
Utilizatorului îi va apărea rugăciunea pe ecranul telefonului în timp real, primind posibilitatea de a-și vedea și progresul în timp ce rostește respectiva rugăciune.

Citeste si: Mamă a șase copii diagnosticată cu cancer. „Mami are cancer!”- replicile dureroase ale copiilor

Citeste si: Accident teribil pe Transfăgărășan. O femeie a căzut cu mașina de pe pod

Și asta nu e tot: Utilizatorii vor avea acces și la funcții de monitorizare a sănătății, precum număratul de pași, de calorii sau a distanței parcurse.
Dispozitivul a fost produs de către Acer pentru Biserica Catolică și poat efi achiziționat din diverse magzine online la prețul de 99 euro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si