"Sunteti in Gradina Flavours si in Gradina Flavours se intampla picnicuri gatite de Chef Foa si echipa Chef Foa", a spus indragitul bucatar. "Sa stii ca am gustat cateva si chiar sunt delicioase", l-a felicitat Andreea pe Chef Foa.

Ilinca Vandici s-a intretinut cu Stefan de la Exatlon, Bogdan Vladau, Victor Slav si Mihai Ghita. "Sunt luata, logic, stie toata lumea.

Barbatii barfesc mai mult si mai bine decat femeile si de aceea imi face placere. Am analizat lumea, cum e imbracata, care, cum merge la sala, cine, de ce exercitii mai are nevoie", a spus Ilinca Vandici. Toata lumea a fost de acord ca Stefan nu mai are nevoie de niciun exercitiu, avand in vedere cat sport a facut la Exatlon. "Sala chiar n-am facut deloc de cand am venit", a marturisit Stefan.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Ne cuplam", a glumit Teo Trandafir, care vorbea cu atragatorul Stefan de la Exatlon.

Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, a pupat-o pe Teo. "Nu am vrut sa va intrerup in niciun fel", a spus acesta. "De dansul m-am saturat", a glumit Cosmin Cernat, referindu-se la Stefan.

"Mancati, iubiti, traiti", a spus Bianca Dragusanu, hotarata sa incerce preparatele delicioase ale lui Chef Foa. Mai retinuta in a gusta din apetisantele preparate a fost Iulia Albu.

"Eu nu mananc in general, altfel nu pot sa imi mentin silueta asta de viespe, draga mea Andreea", a spus Iulia Albu.

"Ma simt foarte bine. Sunt la finalul primei jumatati de an, am avut rezultate bune in prima jumatate de an, suntem foarte fericiti si cred ca va fi si mai bine in partea a doua din an. Azi suntem toti impreuna, ne bucuram impreuna. Incercam sa ne relaxam, am incheiat prima jumatate din an, a inceput vara si trebuie sa fim veseli", a spus Ugur Yesil, director Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si