Penele de curent electric sunt frecvente în Venezuela, ţară în care economia se prăbuşeşte din cauza hiperinflaţiei şi care suferă din cauza lipsei de alimente şi medicamente, scrie Mediafax.

Criticii Guvernului condus de preşedintele Nicolas Maduro dau vina pe corupţia oficialilor de rang înalt pentru situaţia în care se află ţara, în timp ce Maduro transmite că problemele sunt create intenţionat de adversarii politici.

Străzile din Caracas au fost asaltate de oameni, care erau nevoiţi să meargă ore întregi pe jos din cauza supraaglomerării autobuzelor şi nefuncţionarea metroului, din cauza lipsei curentului electric.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei. Soțul și fiul ei nu s-au dezlipit de sicriu- wowbiz.ro

„Persoana responsabilă pentru acest lucru este Nicolas Maduro. Este doar vârful icebergului, având în vedere cât am suferit până acum”, a declarat un cetăţean din Venezuela, citat de Reuters.

Pana de curent a afectat atât capitala, Caracas, cât şi 15 dintre cele 23 de state ale ţării. Presa locală a catalogat incidentul drept „o pană de curent naţională”.

„Au atacat generatorul şi transmiţătoarele de la Guri (barajul hidroelectric), baza sistemului electric naţional”, a declarat Luis Motta, ministrul Electricităţii din Venezuela, fără a oferi mai multe detalii.

Autorităţile au transmis că vor încerca să rezolve problema în maxim trei ore.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si