Venus intră în zodia Scorpion începând cu 23 octombrie 2022. Iată cum vor fi influențate zodiile în această perioadă de Venus în Scorpion!

Venus intră în zodia Scorpion începând cu 23 octombrie 2022

Planeta Venus va intra în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022. Fenomenul astrologic va scoate la suprafață o serie de tensiuni ascunse, de animozități din viața de cuplu.

Cum se manifestă Venus în Scorpion

Dacă zodia ta este guvernată de Marte si Pluto, atunci Venus se transforma intr-un adevarat vulcan al pasiunii. Un astfel de nativ doreste sa treaca prin drame si intrigi si este gata sa-si apere dreptul la fericire cu foc si sabie, chiar daca nu este necesar.

Daca te-ai indragostit de acest nativ, trebuie sa te pregatesti pentru trairi extreme si suferinta.

Relatiile personale ale nativilor cu Venus in Scorpion trebuie sa oscileze undeva intre tensiune si explozie emotionala, altfel se plictisesc. Indragostindu-se de persoane inaccesibile, instigandu-si prietenele si mamele la certuri si scandaluri, ei isi satisfac dorinta de razboi indusa de Marte si Pluto.

Cum sunt afectate zodiile în perioada de Venus în Scorpion

Berbec

Berbecii vor avea parte de un tranzit plin de pasiune.

Vor avea multe descoperiri intense în relații. Trebuie menționat faptul că berbecii trebuie să aibă grijă la temperament. În niciun caz nu trebuie să ia decizii pripite, deoarece poate regreta ulterior.

Taur

Taurii vor avea o atracție puternică față de o altă persoană. Trebuie să aibă mare grijă la felul în care gestionează situația. Nu au nevoie de drame, acum când lucrurile s-au calmat.

Gemeni

Pentru Gemeni se anunță o perioadă foarte intensă. Aceștia simt că sunt copleșiți de iubire. De asemenea, ei nu se simt prea fericiți de acest sentiment, dar trebuie să se adapteze dacă vor ca lucrurile pe plan sentimental să meargă. 

Rac

Racii vor fi distrați de această etapă. Venus în Scorpion vine pentru raci cu multă pasiune și emoții intense în viața de cuplu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cei singuri au ocazia de a întâlni o persoană de care se vor îndrăgosti imediat.

Leu

Perioada aceasta aduce multă intimitate și profunzime în relația sentimentală. Aceștia sunt foarte direcți și aleg să spună lucrurilor pe nume. 

Fecioară

Fecioarele vor fi ușor vulnerabile în următoarea perioadă. Aceasta este doar energia care nu se îmbină cu toate regulile pe care și le-au impus. Este momentul să își accepte sentimentele.

Balanță

Etapa aceasta aduce pentru Balanțe o nouă latură. Va ieși în evidență latura de lider. Începe să îți placă această parte, de a coduce în plan profesional. Partenerul se va simți foarte bine în acest sens, cunoscând partea aceasta.

Scorpion

Scorpionii simt nevoia de a experimenta multe lucruri noi. Trebuie să fie foarte atenți la gelozii și obsesii față de partener. Aceasta etapă este o provocare nouă pentru tine, dar vei trece cu brio!

Săgetător

Săgetătorii vor avea momente când se vor simți înrădăcinați. Intensitatea și profunzimea tranzitului sunt mai puternice decât obiceiurile pe care le au. În relația pe care o au, săgetătorii vor fi mult mai atenți la ea, deoarece vor să vadă dacă este ceva de viitor.  

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop 22 octombrie 2022: Zodii norocoase în această zi de sâmbătă

Capricorn

Capricornii vor experimenta o emoție foarte puternică în următoarea perioadă. Venus în Scorpion aduce câteva oportunități pe plan sentimental. Cei singuri au ocazia să întâlnească pe cineva care îi vor învăța sentimentul profund de iubire.

Vărsător

Venus în Scorpion le schimbă Vărsătorilor statutul în dragoste. Dacă există o persoană de care sunteți îndrăgostit, este momentul să depui muncă și efort. Dacă ești în relație, lucrurile vor căpăta un alt sens, bun.

Pești

Peștii vor dori să experimenteze mult în această perioadă. Cei singuri își vor deschide sufletul și vor fi pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Venus în Scorpion scoate la iveală multe dorințe puternice și nevoia de a găsi partenerul de viață.

Citeste si: Venus in Scorpion. Ce semnificatie are acest aspect astrologic in harta ta natala

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si