Verdict in cazul criminalei de la metrou. Ce au decis astazi procurorii

Magdalena Serban, femeia care a ingrozit Romania prin crima oribila pe care a comis-o la metroul bucurestean si-a primit astazi o noua sentinta oferita de judecatori.

C.I.P., vineri 05 ianuarie 2018 , 14:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Procurorii au decis sa ii prelungeasca mandatul de arestare pentru inca 30 de zile. Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, a fost arestata pe 13 decembrie de catre Tribunalul Bucuresti, ea fiind acuzata de omor calificat si tenativa de omor.

Magdalena Serban a impins-o intentionat pe Alina Ciucu in fata metroului in statia Dristor 1 in data de 12 decembrie. Ea sustine in continuare ca este nevinovata, iar anchetatorilor le este extrem de greu sa obtina declaratii coerente de la ea. "Daca toti care au altercatii la metrou ar merge la puscarie, unde am ajunge?", au fost cuvintele folosite de ea pentru a se apara.

Magdalena a spus ca s-a simtit deranjata de muzica pe care o asculta tanara si ca a impins-o putin, dar nu recunoaste ca ar fi ucis-o.

Potrivit unor surse judiciare, Magdalena Serban le-a spus judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cand s-a discutat cererea de arestare preventiva, ca a avut o viata lipsita de hrana si adapost. De asemenea, ea a deschis mai multe procese pentru malpraxis deoarece avea probleme medicale, insa aceste procese nu s-au finalizat. Femeia ar mai fi spus ca, din aceste motive, a avut o 'disperare' si o 'decadere', datorita unei "lipse de speranta".
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si