Verestoy Attila are o vila la Snagov care arata ca o nava spatiala! Pe langa domeniul fabulos, senatorul UDMR mai are 21 de milioane de euro in conturi si actiuni

Senatorul UDMR Verestoy Attila, socotit unul dintre cei mai bogati politicieni, are o vila fabuloasa la Snagov.

Author: Matei Vaihan Editor: Catalin Patru duminică 03 iulie 2016 , 09:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De-a lungul anilor, presa l-a creditat pe senatorul UDMR Verestoy Attila cu o avere de cateva zeci de milioane de euro, pe care si-ar fi cladit-o cu ajutorul afacerilor cu cherestea si a investitiilor la Bursa. Ultima declaratie de avere a lui Verestoy, la fel ca si precedentele, este o lunga lista de conturi si actiuni la  Bursa.

Pe scurt, politicianul detine aproximativ 8,5 milioane de euro in diverse conturi, are imprumuturi acordate in valoare de 6,5 milioane de euro si actiuni de aproximativ 30 de milioane de lei, adica 6,6 milioane de euro. Asadar, in total, 21,6 milioane de euro.
Politicianul detine si un portofoliu imobiliar impresionant, format din 6 terenuri, doua case de locuit (la Vladiceasca si Cristuru Secuiesc) si 3 apartamente (doua in Bucuresti si unul in Odorheiu Secuiesc). Perla coroanei o reprezinta vila din satul Vladiceasca, din zona lacului Tancabesti, care arata ca o nava spatiala. Senatorul a inceput constructia vilei in 2002 si a incheiat-o de-abia in 2013.
Dimensiunile acesteia sunt impresionante: terenul aferent este de 13.927 metri patrati, locuinta are o suprafata de 573 metri patrati, anexele au 423 metri patrati, iar o constructie provizorie ocupa 101 metri patrati.
Presa a relatat, la un moment dat, ca politicianul si-a montat nu mai putin de 15 camere de supraveghere care pazesc domeniul impresionant de la Vladiceasca! 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si