Potrivit unor surse din interiorul familiei, Meghan Markle ar avea zilele numărate la Palatul Kensington. Motivul ar fi Regina Elisabeta și apropiații ei care vor să o îndepărteze pe ducesa de Sussex.

Soția lui Harry ar cheltui foarte mulți bani pe haine și nu se înțelege bine cu niciun angajat al Casei Regale. Persoane care au intrat în contact cu ea spun că ar fi o fire conflictuală și există foarte multe certuri între ea și Kate Middleton.

Citeste si: S-a îndrăgostit de un tânăr și a crezut că și-a întâlnit marea iubire. Ce a trăit la scurt timp o tânără din Galați frizează realul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Publicația Globe a publicat un mail care ar fi trimis de unul dintre apropiații Reginei Elisabeta. Din acest mail rezultă faptul că suverana se întâlnește cu Meghan Markle doar atunci când este nevoie, iar în restul timpului încearcă să o evite cât poate.

Mai mult, jurnaliştii susțin că Regina Elisabeta ar avea un plan secret prin care pregăteşte divorţul Prinţului Harry de Meghan Markle.

Citeste si: Răsturnare de situație! Tatălui lui Tudor, adolescentul dispărut de 2 luni, mărturisiri șoc. Ultimele cuvinte ale băiatului înainte de a pleca de acasa: "I-a spus bunicii lui că..."

În mail, Meghan Markle este considerată “un cancer care trebuie înlăturat cât mai repede”. Regina Elisabeta ar fi dispusă să-i achite Ducesei de Sussex 37 de milioane de euro pentru a accepta ca divorţul să aibă loc înainte ca aceasta să nască, relateaza presa din străinătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si