Veste momentului despre marele actor Florin Piersic. Medeea Marinescu a făcut anunțul

Greu pentru un artist care s-a născut cu teatrul şi filmul în sânge să stea departe de spectatori cinci luni. E ca şi cum nu ar respira, şi o astfel de senzaţie au avut-o Florin Piersic şi Medeea Marinescu, protagoniştii piesei “Străini în noapte”. Iată că cei doi vor bucura publicul în august, pentru că revin cu două reprezentaţii ale celebrei piese.

Author: R.B. miercuri 01 iulie 2020 , 14:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Trist, dezamăgitor şi fără stare- prin astfel de trăiri a trecut marele Florin Piersic din cauza faptului că lumea teatrului s-a oprit în loc din cauza pandemiei. “Am pierdut numărul spectacolelor care au fost amânate din pricina pandemiei. Pot să spun însă că, pe măsură ce acestea au fost reprogramate, eu am încercat să anunţ publicul pe pagina mea de Facebook.

Mai ales că sunt mulţi cei care îmi scriau şi voiau să ştie ce se întâmplă. Am vorbit în toată această perioadă cu Florin Piersic.

Citeste si: Florin Piersic, reacţie ironică după ce s-a spus că ar fi murit

Îi mărturiseam că îmi lipsesc glumele lui şi hazul lui de necaz, şi poveştile de pe drumurile noastre nesfârşite, şi bineînţeles, textul acesta excepţional a lui Assous pe care ne place să-l jucăm. Am fost pe rând, ba îngrijoraţi, ba încrezători, apoi iar sceptici, însă cred că amândoi am ştiut că nu se poate termina viaţa acestui spectacol brusc. Asta nu.

Citeste si: Florin Piersic, replică dură pentru cei care au spus că a îmbătrânit: ”Vă doresc să ajungeți și să arătați ca mine”

Aşa că, într-o bună zi, acest minunat om, care e Florin, m-a sunat şi mi-a spus că el a luat textul în braţe şi l-a repetat, singur, acasă. Şi m-a sfătuit să fac acelaşi lucru pentru că el crede că nu mai e mult şi vom juca. Nu exista încă în acel moment această variantă, de a juca la Grădina de Vară a Teatrului Constantin Tanase. A fost ca o premoniţie, ca o fericită intuiţie ....şi iată că visul nostru e pe cale să se împlinească”, a spus pentru Click!, cu mult entuziasm Medeea Marinescu.  

Citeste si: S-A AFLAT ABIA ACUM! Costin Mărculescu a scos două melodii cu zece zile înainte de a muri! Așa suna glasul lui ultima oară! EXCLUSIV AUDIO!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si