Veste șoc: Bogdan Mocanu și fratele său au împărțit aceeași fată: ” a fost cu o gagică a mea”

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei și Vlad, fratele acestuia, au dezvăluit în premieră faptul că amândoi au avut o relație cu aceeași fată. Află toată povestea.

Author: Andreea Bolocan miercuri 30 iunie 2021 , 16:46

Bogdan Mocanu și fratele său au împărțit aceeași fată iubita wowbiz
Bogdan Mocanu și fratele său au împărțit aceeași fată[Sursa foto: Captură YouTube]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Invitați în platoul WOWbiz.ro de la Kanal D, frații Mocanu, s-au dat de gol și au povestit picanterii din viața lor personală.

Fanii fostului concurent de la Puterea Dragostei, au rămas astfel șocați de declarațiile date de el și de fratele lui, pe nume Vlad Mocanu.

Bogdan Mocanu și fratele său au împărțit aceeași iubită

Cel care a scăpat porumbelul a fost fratele lui Bogdan Mocanu, Vlad, care a spus că amandoi au împărțit aceeasși iubită. Tinerii au povestit cum s-a întâmplat așa ceva, accentuând ideea că pentru amândoi a fost doar o aventură fata respectivă.

Bogdan Mocanu și fratele lui, Vlad, au făcut dezvăluiri despre copilărie, cât și despre planurile lor de viitor. Tânărul este pasionat de sport și este mijlocaș la echipa de fotbal din Vaslui. Întrebați dacă au aceleași gusturi la fete și s-au certat vreodată pe această temă, Bogdan Mocanu a aruncat o bombă.

Vlad Mocanu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Romeo de la „Puterea Dragostei” și-a găsit fericirea. Tânărul s-a filmat în pat alături de noua cucerire

”S-a nimerit să avem aceeași iubită”

Fostul concurent de la Puterea dragostei a mărturisit că recent a aflat că fratele lui s-a întâlnit cu una dintre fostele lui iubite. Tânăra a negat atunci când s-a întâlnit cu Vlad că l-ar cunoaște pe fratele lui.

”Astăzi am aflat că a fost cu o gagică a mea.”, a spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Andra Volos de la "Puterea Dragostei", apariție incendiară pe plajă. Fotografii provocatoare cu frumoasa șatenă

”A fost doar o întâmplare. S-a nimerit să avem aceeași iubită. Am întrebat-o dacă îl cunoaște pe Bogdan și mi-a zis că nu. După ce l-am întrebat pe Bogdan, el mi-a zis că a fost cu ea. S-a întâmplat în urmă cu cinci, șase ani. Am cunoscut-o pe Facebook. Nu a fost o prietenă, a fost doar o aventură.”, a completat Vlad Mocanu.

„N-avem aceleași gusturi la femei. Nu știu cum s-a întâmplat.”, a mai declarat Bogdan Mocanu, potrivit WOWbiz.ro.

Vlad Mocanu și iubita sa[Sursa foto: Instagram]

Fratele lui Bogdan mocanu, Vlad,  este într-o relație de mai bine de doi ani de zile și are gânduri mari pentru viitor. Acesta vrea să își întemeieze o familie cât mai curând și să facă un copil.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si