De curând a venit o veste teribilă pentru Andreea Esca şi soţul ei. Celebra prezentatoare de televiziune şi Alexandre Eram deţin mai multe magazine  ce comercializează produse cosmetice profesionale, afacerea derulându-se prin intremediul firmei „Sonya Mod SA”. Eram este administratorul companiei, iar Esca se ocupă de promovarea respectivelor produse.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: Cum îi datorează Andreea Esca succesul. Scrisoare emoţionantă pentru tatăl său

Veste teribilă pentru Andreea Esca şi soţul ei. Au pierdut un proces de „anulare proces verbal de contravenţie”

Nu cu mult timp în urmă, „Sonya Mod SA” a figurat ca apelant într-un proces cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti-Secţia 15, obiectul acestuia fiind „anulare proces verbal de contravenţie”. Apelul a fost declarat de firmă pe 28 august 2018, judecându-se la Tribunalul Bucureşti.( vezi ce datorii uriaşe au Andreea Esca şi soţul ei)

Veste teribilă pentru Andreea Esca şi soţul ei:“Respinge apelul ca nefondat. Definitivă” 

Nu mai e un secret că este o veste teribilă pentru Andreea Esca şi soţul ei. Primul termen al apelului a fost programat pe 15 noiembrie 2018, dar judecătorii au amânat cauza până pe 17 ianuarie 2019.

  “Respinge apelul ca nefondat. Definitivă”, a fost decizia defavorabilă fimei Andreei Esca şi lui Alexandre Eram, care nu mai are nici o cale de atac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si