Veste uriașă de Crăciun pentru Răzvan Lucescu! Celebrul antrenor a devenit, din nou, bunic / Exclusiv

Răzvan Lucescu are de ce să fie fericit în ciuda faptului că echipa pe care o antrenează acum nu trece prin cel mai bun moment al ei: a devenit, din nou, bunic, bucurându-se, la doar 50 de ani, de trei nepoței.

Author: Radu C. Munteanu luni 30 decembrie 2019 , 08:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Am un nepot din partea lui Marilu, un băiat, fată din partea lui Matei și mai așteptăm unul de la Marilu. Încă nu se știe ce e, e prea devreme.

Și-au programat în fiecare an să nască să ne strice vacanță de vara sau iarnă e frumos mă gândesc cum va fi când vor fi mari, alea vor fi momentele cele mai frumoase”, povestea, în vară, Răzvan Lucescu.

Și, de Crăciun, previziunile medicale cu privire la nașterea fetiței s-au adeverit, Marilu, fiica lui Răzvan Lucescu, devenind, pentru a doua oară, mamă. Evident, bucuria familiei Lucescu este una pe măsură, cu atât mai mult cu cât nașterea, susțin sursele noastre, a avut loc chiar în perioada Crăciunului, iar fetița adusă pe lume de Marilu (pe numele ei adevărat Maria Luisa), la 28 de ani, este perfect sănătoasă, iar tânăra mamă se recuperează perfect după eveniment.

Și, deși în această perioadă Răzvan Lucescu este extrem de ocupat cu antrenamentele echipei Al Hilal, tânărul bunic, susțin sursele noastre, este nerăbdător să își întâlnească nepoțica și să o strângă în brațe, mai ales că, așa cum recunoaște chiar el în rarele intervuri în care vorbește despre familia sa, este extrem de afactuos cu nepoțeii pe care îi are.

 

Răzvan Lucescu a făcut istorie cu Al-Hilal

Răzvan Lucescu a reușit, de curând, o adevărată performanță alături de echipa pe care o antrenează, Al-Hilal. Mai exact, el s-a întors de la Mondialul Cluburilor, unde a ratat dramatic clasarea pe podium cu Al Hilal, dar a fost primit ca un adevărat erou, devneind un simbol pentru suporterii echipei. Cu toate acestea, în această perioadă, forma celor de la Al-Hilal pare să fie în scădere, și Răzvan Lucescu are probleme în Arabia Saudită, după ce Al-Hilal, campioana Asiei, abia a scos un punct în prelungirile partidei cu Al Hazm.

De altfel, formația pregătită de Răzvan Lucescu a ajuns deja la trei etape consecutive fără victorie, cu doar două puncte obţinute, şi pe locul 5, la cinci „lungimi” de liderul Al Nassr, însă şi cu două jocuri în minus.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si