Veşti bune pentru toţi împătimiţii de shopping. Ofertele de ”Black Friday” continuă

Stirile Kanal D, miercuri 21 noiembrie 2018 , 17:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Black Friday s-a încheiat, trăiască promoţiile de… Black Friday!" Comercianţii au simţit că românii sunt atraşi de reduceri, aşa că prelungesc ofertele, unii dintre ei chiar până în decembrie. Românii au ieşit şi astăzi la cumpărături, cu două zile înainte de Black Friday-ul american!

Între timp, retailerii îşi fac bilanţul. Vânzările totale au atins valori ameţitoare.  Au fost produse care s-au epuizat în mai puţîn de un minut.

Un singur retailer a vândut de Black Friday peste 52 de mii de televizoare, cam tot atâtea telefoane şi aproape 8 milioane de… scutece.

VIneri, nebunia reducerilor se mută în Statele Unite. Pe internet au apărut deja informaţii despre unele oferte.
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si