Surse medicale de la Spitalul Elias au precizat că starea de sănătate a actriței este una favorabilă.

Citeste si: Kelemen Hunor propune un pact în care candidaţii la alegerile prezidenţiale se angajează la o campanie fără atacuri la persoană

Citeste si: Accident grav în judeţul Iaşi: Patru persoane au murit, iar două au fost rănite- FOTO

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Momentul terifiant în care Andrei intră pe contrasens, cu viteză nebună! În urma impactului a murit pe loc

"E internată, este în terapie intensivă, dar e conștientă, e cooperantă, nu e intubata sau ventilată", a declarat joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

"Aceasta internare a survenit pe fondul decompensării unei boli cardiace mai vechi. Niște probleme cardiace mai vechi acutizate", a mai spus acesta,

Pentru siguranță, s-a decis că actrița să mai rămână internată câteva zile.

Marea actriţă Tamara Buciuceanu Botez, în lacrimi pe scenă! Artista de 89 de ani a fost omagiată la împlinirea a 65 de ani de carieră

Marea actriţă Tamara Buciuceanu Botez (89 de ani) a fost sărbătorită pe scena Teatrului Metropolis de colegi şi prieteni, la împlinirea 65 de ani de carieră.

”Să ştiţi că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat.(...) Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă”, a mărturisit Tamara Buciuceanu-Botez.

Ştefan Bănică jr a avut şi el un discurs emoţionant la adresa marilor noştri actori. ”Ei trebuie aniversaţi şi trebuie aplaudaţi şi ridicaţi în slăvi cât sunt în viaţă.

Noi, românii, avem acest senzaţional obicei de a face mare tam-tam după. Nu mă interesează după. Acum trebuie să o facem, cât sunt în viaţă. Dacă merită o statuie, fă-i o statuie”, a spus Ştefan Bănică.

La gală au fost prezenţi regizorii Tudor Giurgiu, Felix Alexa şi Lia Bugnar, actorii Ion Dichiseanu, Rodica Mandache, Adrian Titieni, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Marius Stănescu, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Oana Sîrbu, criticul de film Irina Margareta Nistor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si