Vești excelente pentru utilizatorii de telefoane HUAWEI! O super-aplicație este disponibilă în AppGallery

Aplicația Bolt este acum disponibilă în Huawei AppGallery și poate fi descărcată gratuit pe dispozitivele producătorului chinez.

Author: I.C. vineri 12 iunie 2020 , 11:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bolt (fost Taxify) este o platformă de ride-sharing care te ajută să călătorești ieftin și rapid în orașul tău.
Cu o simplă apăsare de buton, ești preluat de cel mai apropiat șofer partener și te bucuri în siguranță de drumul până la destinație.

HUAWEI a ajuns în acest moment la peste 500 de aplicații românești și alte zeci de mii de aplicații internaționale în magazinul propriu, AppGallery. Printre aplicațiile populare adăugate recent în Huawei AppGallery se numără: Jerry’s Pizza, FoodPanda, MyEnel, My Edenred sau Regina Maria. Acestea întregesc portofoliul de aplicații deja existente, cum ar fi: Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, 24Pay (banking), Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Biziday, Antena Play, Telekom TV, Digi Online (știri și divertisment), LaJumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman, Okazii.ro (shopping), eJobs.ro, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards. Upfit Romania, WorldClass (utilitare), My Orange Romania, My Account Telekon, My Vodafone Romania (operatori locali), HERE WeGo, MAPS.ME (navigație), Learn English, French, German, Japanese (Meta Language Pro) sau Mondly (educative).

Huawei AppGallery vine și cu cele mai populare aplicații internaționale de Social Media (TikTok și Snapchat), gaming (Fortnite și Battle Royale) sau shopping (Aliexpress Shopping).

Nu lipsesc aplicațiile utile activităților de zi cu zi ale utilizatorilor: Joom, Asphalt9: Legends, SQUID – News & Magazine, Lords Mobile, Weather & Radar sau Microsoft Office.

Nu în ultimul rând, o soluție inteligentă menționată de majoritatea comunităților de fani HUAWEI o reprezintă MoreApps, o platformă gratuită realizată de comunitatea locală de dezvoltatori, care te ajută la descărcarea aplicațiilor Social Media de top și instalarea acestora în doar câteva minute pe telefonul tău. MoreApps poate fi descărcată din AppGallery.

Campanie de puncte pentru utilizatori

În această perioadă, utilizatorii se pot bucura de nouă etapă a campaniei „Instalați și câștigați”, prin intermediul căreia își pot activa servicii suplimentare în AppGallery, prin intermediul punctelor HUAWEI, pe care le pot obține prin instalarea unor aplicații prezente în magazinul virtual. Campania se desfășoară în perioada 11 iunie – 1 iulie și este special concepută pentru a oferi o experiență de utilizare interactivă.

Cum poți intra în posesia punctelor HUAWEI? Instalează aplicații și câștigă

Pentru a intra în posesia punctelor HUAWEI, trebuie să descarci trei dintre aplicațiile care se găsesc în Huawei AppGallery, printre care: My Orange Romania, George Romania, Banca Transilvania, BT Pay, Biziday, Orange TV, eJobs.ro, Sarcina si Bebe, WorldClass, Lajumate.ro, MyAccount Telekom, Antena Play, 24Pay, Cel.ro, Elefant.ro, Jerry’s Pizza, Telekom TV, Power Shade, Learn English sau DYI Fashion.

Pentru a-ți revendica punctele, imediat după instalarea fiecărei aplicații, trebuie să apeși butonul „Obține puncte HUAWEI” și apoi să copiezi codul generat în secțiunea „Recompense” din Huawei AppGallery. Pentru a obține punctele HUAWEI, trebuie să fii logat pe contul personal de identitate din aplicație, Huawei ID. Imediat după introducerea codului și folosirea opțiunii „Revendică”, te poți bucura de câștig și  îți poți activa servicii suplimentare utile.

Fiecare punct HUAWEI este echivalentul sumei de 1 leu. Aceste puncte pot fi utilizate pentru următoarele servicii: beneficii speciale în aplicații sau instalarea jocurilor disponibile în Huawei AppGallery, precum și obținerea unor teme, imagini de fundal sau spațiu suplimentar în Huawei Cloud.

Mai multe detalii despre mecanismul concursului „Instalați și câștigați” pot fi găsite pe platforma dedicată.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din AppGallery, puteți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si