Veşti foarte proaste pentru Toma Cuzin, la sfârşit de an! Ce s-a întâmplat cu garsoniera lui ”Firicel”? EXCLUSIV

Veşti proaste pentru Toma Cuzin, la sfârşit de an. Actorul a pierdut până la urmă procesul cu banca.

Radu Constantin, duminică 30 decembrie 2018 , 19:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Când te iei la luptă cu un colos financiar trebuie să te înarmezi cu răbdare şi să te ţină şi buzunarul. Este şi cazul celebrului Firicel care a dat în judecată o bancă pentru a o convinge să-i şteargă un credit de 80.000 franci elveţieni prin legea dării în plată. Pe scurt, planul era simplu: Cuzin dădea garsoniera luată pe credit iar banca îi ştergea restul datoriei. Doar că îm practică, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Cu 2 ani în urmă, Firicel anunţa că a câştigat definitiv lupta cu banca într-un proces în care a reclamat clauze abuzive la contractul de împrumut. Instanţa a decis ca actorul să primescă înapoi banii pe care acesta îi plătise în plus, iar Cuzin a executat silit banca.

În celălalt proces, însă, lucrurile s-au dovedit ceva mai complicate. Cu câteva săptămâni în urmă, Toma a pierdut şi apelul cu privire la ”darea în plată”, după ce iniţial pierduse şi pe fond. Acum, actorul mai are la dispoziţie o cale de atac – recursul. Dacă nu va reuşi să convingă instanţa nici de această dată, Firicel va ramâne în continuare cu creditul în franci elveţieni pe care l-a contractat cu 11 ani în urmă.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si