Când te iei la luptă cu un colos financiar trebuie să te înarmezi cu răbdare şi să te ţină şi buzunarul. Este şi cazul celebrului Firicel care a dat în judecată o bancă pentru a o convinge să-i şteargă un credit de 80.000 franci elveţieni prin legea dării în plată. Pe scurt, planul era simplu: Cuzin dădea garsoniera luată pe credit iar banca îi ştergea restul datoriei. Doar că îm practică, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu 2 ani în urmă, Firicel anunţa că a câştigat definitiv lupta cu banca într-un proces în care a reclamat clauze abuzive la contractul de împrumut. Instanţa a decis ca actorul să primescă înapoi banii pe care acesta îi plătise în plus, iar Cuzin a executat silit banca.

În celălalt proces, însă, lucrurile s-au dovedit ceva mai complicate. Cu câteva săptămâni în urmă, Toma a pierdut şi apelul cu privire la ”darea în plată”, după ce iniţial pierduse şi pe fond. Acum, actorul mai are la dispoziţie o cale de atac – recursul.

Dacă nu va reuşi să convingă instanţa nici de această dată, Firicel va ramâne în continuare cu creditul în franci elveţieni pe care l-a contractat cu 11 ani în urmă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si