Noi vești în cazul morții lui Emi Pian. Judecătorii i-au desființat dosarul criminalului

Judecătorii au transmis noi vești în cazul morții lui Emi Pian. Criminalul lui Pian a fost și el ținta clanului Duduianu. Judecătorii au descoperit că procurorii nu au putut demonstra cum au fost produse leziunile suferite de asasin.

Author: Georgiana Balaban vineri 07 mai 2021 , 11:02

vești în dosarul lui emi pian
Moartea lui Emi Pian.[Sursa foto: spynews]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dosarul criminalului lui Emi Pian, care a fost și el ținta unei tentative de omor, nu este „curat”. Judecătorii au descoperit niște erori în dosarul instrumentat de procurori.

Instanța a somat Parchetul să rezolve problemele.

Citeste si: Clanul Duduianu nu a uitat de moartea lui Emi Pian: „Sânge cu sânge plătim!”

A ajuns pe masa judecătorilor, dosarul în care se judecă asasinatul comis de Emanuel Richard Gheorghe, precum și tentativa de omor săvârșită împotriva acestuia de rudele lui Emi Pian. După ce au analizat probele, instanța a decis că dosarul a plecat cu „bube” de la Parchet, în sensul că procurorii nu au putut demonstra cum a fost rănit criminalul. Se pare că arma indicată de procurori nu putea lăsa urmele descoperite de legiști pe corpul victimei.

„Desfiinţează, în parte, încheierea contestată şi constată neregularitatea actului de sesizare cu privire la următoarele aspecte ce trebuie lămurite: descrierea faptei prin raportare la neconcordanţa dintre

obiectul vulnerant folosit şi leziunile produse inculpatului Gheorghe Emanuel Richard, conform raportului de expertiză medico-legală nr. A1/9107/2020. Dispune comunicarea către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a unei copii a prezentei hotărâri, urmând ca, în termen de 5 zile de la comunicare, procurorul să remedieze neregularităţile actului de sesizare şi să comunice dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei”, au dispus judecătorii.

Citeste si: Frații lui Emi Pian au fost duși cu cătușele la mormântul lui Nicolae Duduianu. Cum a decurs înmormântarea interlopului

Cum a fost omorât interlopul Emi Pian

Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, a fost ucis pe 4 august 2020, în jurul orei 02.00, într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. Principalul suspect este Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. El a fost arestat preventiv. Apoi, Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi Pian, precum și un alt membru al clanului Duduianu, au fost arestați, fiindcă au încercat să îl ucidă pe Richard Emanuel Gheorghe. „La data de 04.08.2020, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea- n.r.), cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R. (Gheorghe Richard Emanuel- n.r.), cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa. Totodată, față de cei trei inculpați s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, explicau anchetatorii, la momentul respectiv.

Citeste si: Fiica vrăjitoare a lui Emi Pian s-a lăsat de meserie după decesul tatălui ei? Izabela a fost sfătuită să arunce cărțile de tarot în foc!

Somați de instanță să lămurească modul în care Richard a rămas cu leziunile grave, procurorii au venit cu lămuriri.

vești în dosarul lui emi pian
Criminalul lui Emi Pian.[Sursa foto: spynews]

Procesul care îi vizează pe Duduieni și pe ucigașul lui Emi Pian a început, cu audierea martorilor. „Constată legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 2966/P/2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, astfel cum a fost remediat în procedura de cameră preliminară, privind pe inculpaţii Duduianu Vasile, Duduianu Laurenţiu şi Drăghici Ionuţ Gheorghe, trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi pe inculpatul Gheorghe Emanuel Richard, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală din dosarul de urmărire penală nr. 2966/P/2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Dispune începerea judecăţii cauzei ce formează obiectul dosarului nr. 2966/P/2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Definitivă”, au hotărât magistrații.

Citeste si: A murit tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu. Interlopul se afla în Penitenciarul Mioveni


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si