Vesti mari de la CNADR. Pana la finele anului vom putea circula pe 4 benzi pe centura Capitalei. Cum decurg lucrarile

După o inspecţie fulger pe centura capitalei, şeful CNADNR ne-a dat o veste de zile mari. ##VIDEO21494##

joi 01 septembrie 2016 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Până la finalul anului vom circula pe 4 benzi, pe o porţiune de aproape 9 kilometri! Noi am mai auzit astfel de promisiuni, aşa că astăzi colegii mei au vizitat şantierul, să vadă cum merge treaba după inspecţie. Am descoperit că treaba merge bine numai în ce priveşte lopata şi mătura!

Iata centura capitalei, mai exact tronsonul de 8,7 kilometri intre Chitila si autostrada A1.
Ieri a fost inspectie mare, iar sefii au tras o concluzie importanta: in cel mult 4 luni se va circula pe 4 benzi, pe o portiune de 8,7 kilometri. Asa sa fie?

Dupa vizita sefilor, am dat si noi o raita pe aceasta portiune. In primii 500 de metri gasim un utilaj la lucru si un muncitor cu lopata. In urmatorul sens giratoriu e agitatie mai mare. Vedem ca utilajul de baza pare a fi tot lopata! Iar cine nu are una, ii da inainte cu matura!

Descoperim ca cel care coordoneaza muncitorii s-a facut foc si para. De ce? Un sofer ne lamureste. Ca lopata si matura sunt la putere nu este din vina muncitorilor.

Mergem mai departe pe cei 8,7 kilometri pe care ar trebui sa circulam pe 4 benzi in numai cateva luni.
Gasim un muncitor care se relaxeaza in utilajul sau parcat, altii care muncesc din greu la lopata, si alte 2 utilaje parcate!

Lucrarile pe aceasta portiune au inceput in 2013. Iar soferii, cei care sufera zi de zi, nu sunt increzatori in promisiuni!

Teoretic, ar mai fi 4 luni pana la termenul promis de seful CNADNR. Vestea proasta? Vine iarna. Iar unii dintre proprietarii terenurilor din zona nu sunt de acord cu proiectul centurii.


Apropo de taxe. In ultmii 10 ani, Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a avut la dispozitie 15 miliarde de euro. Priviti imaginile si decideti dumneavoastra cum au fost cheltuiti acesti bani.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre... Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre Irisha, Elena Marin, Bogdan Urucu si Sorin Puscasu?
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si