Vesti proaste pentru "doctorii" Academiei de Politie. Toate lucrarile de doctorat vor fi verificate

Academia de Politie a anuntat ca toate tezele de doctorat elaborate de la infiintarea Scolii de Doctorat vor fi verificate , dupa ce Comisia de Etica a decis retragerea titlului de doctor in cazul primarului Sectorului 3, Robert Negoita in urma constatarii plagiatului multiplu in redactarea lucrarii de doctorat.

A.S., luni 25 iulie 2016 , 16:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

"Decizia de verificare a tuturor lucrărilor a venit după apariţia în presă a unor materiale privind suspiciuni de plagiat. Am solicitat directorului Şcolii Doctorale să verifice toate tezele elaborate de la înfiinţarea şcolii. Evaluarea este în desfăşurare", a declarat pentru MEDIAFAX Daniel Torje, rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza".
Robert Negoiţă este doctor în Ştiinţe Juridice din anul 2012, când şi-a dat doctoratul la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", teza fiind intitulată "Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social".
"Singurul lucru pe care îl regret este acela de a mă fi lăsat tentat, în trecut, de această "modă" a titlurilor academice. Este un episod pe care mi-l asum şi din care am învăţat o lecţie importantă: singurele realizări notabile sunt cele construite pe o baza sănătoasă!" a declarat Robert Negoita. Acesta a mai spus ca va fi de acord cu decizia Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) de retragere a titlului de doctor, scrie mediafax.ro.

"Decizia de verificare a tuturor lucrărilor a venit după apariţia în presă a unor materiale privind suspiciuni de plagiat.

Am solicitat directorului Şcolii Doctorale să verifice toate tezele elaborate de la înfiinţarea şcolii. Evaluarea este în desfăşurare", a declarat Daniel Torje, rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza".

Robert Negoiţă este doctor în Ştiinţe Juridice din anul 2012, când şi-a dat doctoratul la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", teza fiind intitulată "Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social".

"Singurul lucru pe care îl regret este acela de a mă fi lăsat tentat, în trecut, de această "modă" a titlurilor academice.

Este un episod pe care mi-l asum şi din care am învăţat o lecţie importantă: singurele realizări notabile sunt cele construite pe o baza sănătoasă!" a declarat Robert Negoita.

Acesta a mai spus ca va fi de acord cu decizia Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) de retragere a titlului de doctor, scrie mediafax.ro.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si