Mariana Cojocaru a trecut prin cea mai mare cumpana a vietii. Astrologul a avut un accident de masina teribil, in urma caruia s-a aflat in moarte clinica.

Femeia a fost in coma la spital mai mult de 4 ore si marturiseste ca a comunicat cu Dumnezeu.

„Toata lumea a scapat, masina a fost praf.

Eu am fost cel mai rau. Am fost in coma de seara,(...) toti se asteptau ca o sa mor, am fost trimisa in Bucuresti. De seara pana dimineata am fost in coma. Am comunicat cu Dumnezeu. Am simtit un canal de lumina, cand am venit pe Pamant mi-am adus aminte lurul asta. Mi-am dat seama ca dupa initieri trebuie sa ajut oamenii. Dumnezeu mi-a spus ca e bine sa o iau pe calea mea sa-mi indeplinesc misiunea de astrolog. Imediat cum m-am trezit am spus stiu ce trebuie sa fac”, a mai povestit Mariana Cojocaru.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Pur si simplu simt cum mi-a vorbit si mi-a comunicat, eu nu puteam sa spun aproape nimic.Asta mi-a spus sa o iau pe drumul asta pentru ca oamenii au nevoie de ajutorul meu. Ca oamenii ratacesc si nu stiu care e menirea lor pe pamant si trebuie sa le povestesc si sa ii indrum, apoi mi-am dat seama ca trebuie sa fac si psihologia pentru ca oamenii au nevoie si de mangaiere”.

„Viata pe pamant e suferinta, dincolo cand pleci, lucrurile stau cu totul altfel, acolo devenim numai spirit si suflet. Vezi peisaje, culori, vezi paradisul in forma cea mai frumoasa, asa cum de multe ori nici nu iti inchipui ca poate fi de frumos, simti ca zbori, te eliberezi”, a mai spus astrologul.

„Exista 108 vieti. 12 zodii x 9. In total sunt 108.(...) De aia exista zodiac arboricol, in sufletul nostru se ascunde un arbore”.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si