Vica Blochina s-a aflat mereu în atenția presei cu subiecte atât de delicate, iar de această dată vedeta vine la “În Oglindă” pentru a-și împărtăși cu sinceritate debordantă și umanitate povestea sa de viață. Aceasta vorbește cu generozitate despre anii copilăriei, dar și despre experiențele marcante trăite de-a lungul vieții sale, după mutarea în România.

Citeste si: Cum arată femeia perfectă pentru Jador? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit tot: ,,O să mă însor cu cea care mă iubește pentru ce sunt eu”

Vica Blochina, dezvăluiri emoționante

Vica Blochina a mărturisit că șocul a fost uriaș, atunci când a ajuns pentru prima dată în România, așteptările pe care și le-a creat fiind cu totul altele față de realitatea cu care s-a confruntat aici.

“Când am ajuns în București, din Lituania – care este o țară foarte frumoasă (și cumva am avut posibilitatea să călătoresc mult cât eram copil), am avut un șoc! Am intrat pe Magheru și mă gândeam cât de gri este și urat. Nu știu la ce visam. Noi am crescut cu povestea Pretty Woman, educația noastră de atunci era să găsești un soț bogat cu bani mulți care să îți ofere de toate (…) Când am plecat din Lituania toate prietenele mele aveau 18 ani și plecau în Italia; și veneau acasă, cumpărau case, mașini, erau îmbrăcate de firma. Eu nu înțelegeam ce se întâmplă acolo, ce fac ele în Italia. Eram prea mică că să merg acolo(…)Nu am putut să plec că nu aveam 18 ani(…)”,  a povestit Vica.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Vica Blochina a oferit în cadrul interviului de la “În Oglindă” cum și-a asumat decizia că va fi o mama singură.

“Tot timpul sperăm cumva că el o să fie tată, cunoscându-l pe el știam că este un om responsabil(…) Este un tată foarte bun. Copilul meu îl iubește pe el foarte mult! ”,  a povestit aceasta. 

Interviul integral, cu mărturisirile emoționante ale Vicai Blochina, îl puteți urmări pe canalul the YouTube theXclusive, aici:  https://www.youtube.com/watch?v=Ro40kwdkF6Q&t=2228s.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Mehdi, tot mai increzator


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si