Viceprimarul Capitalei, dator cu 10.000 de euro lui Cristian Piedone! Aurelian Badulescu l-a facut "criminal" si "mascarici" pe fostul edil, iar acesta l-a dat in judecata si a castigat

Cristian Popescu Piedone trebuie sa primeasca 10.000 euro de la viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Acesta a facut, insa, apel.

Radu Constantin, duminică 21 mai 2017 , 20:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Popescu Piedone a castigat procesul cu Aurelian Badulescu, actualul viceprimar al Capitalei. Instanta a decis ca Badulescu a adus atingere drepturilor de onoare, demnitate si imagine apartinand lui Piedone, dupa ce a avut o iesire necontrolata la adresa acestuia, pe un post de televiziune, in care l-a numit „criminal”, „mascarici” si l-a acuzat ca a furat banii secorului 4. 

Scandalul dintre cei doi a inceput in momentul in care mai multe victime din Colectiv au contestat in instanta dreptul lui Piedone de a mai candida la Primaria sectorului 4. Badulescu, cel care fusese consilier la sectorul 4 chiar pe vremea lui Piedone, a lansat un atac extrem de dur la adresa acestuia, facand-o, insa, din calitate de avocat.

Aurelian Badulescu, viceprimarul Bucurestiului

„Actul celor care au introdus in instanta actiunea este un act care vine sa atraga in mod public atentia asupra obrazniciei acestui nemernic care a contribuit la moartea a 64 de oameni. Excesul de putere pe langa hotia de care a dat dovada Popescu Piedone, de fapt acest mascarici al sectorului 4, este fara margini. Acest criminal isi permite sa vina in fata unei instante si sa-si bata joc de niste oameni care au suferit. Ce om poti fi tu, cum poti sa iesi pe strada cand stii ca din mana ta au murit 64 de oameni? Cat tupeu sa ai? Asta lansand la o parte banii pe care i-a furat in sector – eu stau de 30 de ani in sectorul 4 – banii pe care i-au furat in sector, el si acolitii lui! Cat de bolnav de putere sa fii si cat de nemernic? Are copil acasa! Daca i-ar fiu murit copilul, ce-ar fi facut?”, a spus Badulescu.
Aurelian Badulescu a facut apel la decizia judecatorilor, dosarul ajungand la Curtea de Apel Bucuresti.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si