Pe 4 martie 2014, Victor Becali a fost condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare in "dosarul transferurilor", alaturi de fratele sau, Giovani, si de alte nume mari din fotbalul autohton. In detentie, fostul impresar- care are de returnat statului 1,3 milioane de euro pe post de prejudiciu- s-a trezit dat in judecata de mai multe banci din Romania, care incearca sa-si recupereze creditele acordate.
Dupa mai multe termene, Judecatoria Buftea  a decis, in 2015, ca Victor Becali si sotia lui, Manuela, pot fi executati silit pentru un credit de 10 milioane de euro, suma pe care banca spera sa o acopere din vanzarea caselor pe care Becali le detine in Pipera.
In iunie 2016, Victor Becali a facut insa o contestatie la executare, initial la Judecatoria Sectorului 1, pe 23 iunie, apoi la Judecatoria Buftea, care a anuntat ca va da verdictul pe 9 august. Cel mai probabil insa, fostul procurator va primi inca un verdict nefavorabil, bancile care il "vaneaza" urmand sa execute silit conturile si portofoliul imobiliar ale lui Victor Becali.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si