Victor Ponta isi poate pierde joi titlul de doctor

Consiliul General al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) va pronunta joi decizia in cazul plagierii tezei de doctorat sustinuta de fostul premier Victor Ponta.

A.S., miercuri 29 iunie 2016 , 15:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Comisia de ştiinţe juridice din cadrul CNATDCU a desemnat un grup de experţi pentru analiza lucrării de doctorat a lui Victor Ponta. Experţii au întocmit un raport care a fost avizat de Comisia de ştiinţe juridice şi trimis Consiliului General pentru verdictul final.
Potrivit unor surse, experţii au stabilit să lucrarea de doctorat este în parte un plagiat.
Profesorul Mircea Bob, preşedintele Comisiei de ştiinţe juridice din cadrul CNATDCU, nu a vrut sa comunice jurnalistilor  verdictul comisiei, scrie stiripesurse.ro

Comisia de ştiinţe juridice din cadrul CNATDCU a desemnat un grup de experţi pentru a analiza lucrarea  de doctorat a lui Victor Ponta.

Experţii au întocmit un raport care a fost avizat de Comisia de ştiinţe juridice şi trimis Consiliului General pentru verdictul final.

Potrivit unor surse, experţii au stabilit să lucrarea de doctorat este în parte un plagiat.

Profesorul Mircea Bob, preşedintele Comisiei de ştiinţe juridice din cadrul CNATDCU, nu a vrut sa comunice jurnalistilor verdictul comisiei, scrie stiripesurse.ro, spunand ca acesta urmeaza sa fie anuntat joi, 30 iunie.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si