Victor Ponta, propunere de ultimă oră! Mesajul adresat șoferilor

Ponta propune ca şoferii să participe, odată la trei ani, la un curs de conducere defensivă. Victor Ponta doreşte ca de la 1 ianuarie acest proiect să intre în vigoare.

G.B., luni 07 octombrie 2019 , 17:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, propune ca şoferii să participe, odată la trei ani, la un curs de conducere defensivă, iar costurile necesare să fie deduse printr-o procedură fiscal-bugetară. Ponta doreşte ca de la 1 ianuarie acest proiect să intre în vigoare.

Ponta a declarat, luni, că există un proiect prin care toţi conducătorii auto din România să participe la un curs de conducere defensivă, odată la trei ani.

Ponta propunere de ultimă oră

Ponta propunere de ultimă oră! Vezi ce le transmite șoferilor

Citeste si: Vești extrem de triste despre Florin Piersic! Mesajul extrem de trist al fiului marelui actor! ”Tată, să nu mă lași orfan!”

„Cred că trebuie să avem şi soluţii la această tragedie care se întâmplă în fiecare zi legat de accidentele rutiere. Am vorbit cu nişte profesionişti, nişte oameni din domeniu, cu care mai discutasem şi înainte şi nu am reuşit să ajungem la o formă finală a unui proiect. Acum există un proiect prin care practic cei cinci milioane de deţinători de permise de conducere să poată, odată la trei ani, să participe la un curs de conducere defensivă pentru noi tratăm efectul, în loc să tratăm cauza. Scoatem poliţişti pe stradă, care dau amenzi şi accidente…. Anul trecut, 1.867 de români şi-au pierdut viaţa, 8.181 răniţi grav, 24.000 răniţi uşor”, a declarat Victor Ponta.

Vezi ce le transmite șoferilor

El doreşte ca acest proiect să fie aprobat cât mai repede în Parlament şi de la 1 ianuarie să poată intra în vigoare.

Ponta propunere de ultimă oră! Vezi ce le transmite șoferilor

Citeste si: Vrei să o ceri în căsătorie? Alege-i un splendid inel de logodnă cu diamant!

„Comisia Europeană are un proiect european, o strategie pentru a îmbunătăţii modul de conducere defensivă şi acest lucru, în acest proiect pe care l-am discutat cu câţiva colegi de la PSD şi de la PNL, chiar la Biroul Permanent, aş vrea să fie ca iniţiatori câte un parlamentar cel puţin din toate grupurile parlamentare, să îl trecem cât mai repede şi la 1 ianuarie practic să poată să intre în vigoare. Este vorba despre suportarea costurilor pentru aceste cursuri, nu din buzunarul omului, că nu îşi permite toată lumea care are permis, ci printr-o procedură fiscal-bugetară prin care deducem aceste cheltuieli”, a explicat Victor Ponta.

Citeste si: VIDEO | Cerbul care a dat buzna într-un salon de înfrumusețare. Cum au reacționat clienții

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si