Vrei să o ceri în căsătorie? Alege-i un splendid inel de logodnă cu diamant!

Dacă ai început deja să îți imaginezi diverse moduri în care o poți cere în căsătorie, este clar că una dintre următoarele achiziții importante pe care le vei face este inelul de logodnă.

K.B., luni 07 octombrie 2019 , 16:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conform statisticilor, majoritatea femeilor apreciază un inel de logodnă cu diamant.

Așadar, nu exclude din căutările tale superbul inel cu diamant. Inelul de logodnă reprezintă o investiție pe termen lung și fiecare detaliu al acestuia contează extrem de mult, iar dacă nu ești atent poți risca să cumperi un diamant sintetic, montat necorespunzător sau de o calitate îndoielnică.

4 lucruri de știut înainte de a achiziționa un inel de logodnă cu diamant

Înainte de a achiziționa un inel de logodnă cu diamant, ia în considerare următoarele:

  • Trebuie să știi ce îi place și ce i se potrivește

Există numeroase modalități prin care poți afla care sunt particularitățile pe care iubita ta le caută la inelul de logodnă. Dacă vrei ca cererea în căsătorie să fie o surpriză totală, este bine să măsori unul dintre inele sale, din cutia de bijuterii, cu o ață sau cu o bandă de hârtie pentru a afla mărimea aproximativă.

În ceea ce privește modelul, poți să deduci care sunt preferințele ei în funcție de tipul predominant al bijuteriilor pe care le are deja și de informațiile pe care reușești să le obții de la ea, fără a face totul foarte evident.

 

  • Trebuie să știi cât mai multe lucruri despre diamante

 

Un diamant este o investiție pe termen lung și din acest motiv îți recomandăm să îți îndrepți atenția spre inele de logodnă cu diamant. Pentru a te asigura că investiția este una rentabilă, învață totul despre mărimea diamantelor, despre tăietura acestora și despre claritatea lor.

De-a lungul timpului s-a dezvoltat un sistem foarte eficient prin care se poate defini calitatea diamantului: cei 4C. Acest sistem ține cont de cele mai importante 4 caracteristici ale pietrei (greutate, culoare, claritate și tăietură, în engleză: colour, clarity, cut, karat weight).

  • Trebuie să știi de unde provine piatra prețioasă pe care o cumperi

O modalitate excelentă prin care te poți asigura de calitatea pietrei este să îi știi proveniența. În cadrul magazinului online de bijuterii e-ring.ro, spre exemplu, poți achiziționa inele de logodnă cu diamante aduse din Belgia. Acestea provin de la o familie care tranzacționează diamante din Africa de mai bine de 100 de ani.

  • Trebuie să știi cum să cauți magazinul de unde vei achiziționa inelul

Nu contează doar inelul și piatra propriu-zisă. Vei găsi inele cu diamant în foarte multe magazine, chiar și în cadrul celor de mici dimensiuni, de cartier. Există șanse minime ca în vitrinele acestora diamantele regăsite pe inelele de logodnă să nu fie adevărate și de calitate. O importanță foarte mare o au și serviciile oferite de magazinul care îți vinde inelul.

Un magazin bun îți va putea livra inelul la termenul pe care l-ai stabilit, îți poate oferi garanție atât pentru metalul prețios, cât și pentru piatra pe care o cumperi și dispune de tehnologii moderne prin care curăță inelele, lipește pietrele de metalele prețioase sau personalizează bijuteriile conform cerințelor tale. Nu este exclus ca acesta să dispună de inele de logodnă ieftine, căci specialiștii unui astfel de magazin iau în considerare atât nevoile financiare ale clienților, cât și pe cele ce țin de latura estetică a produselor.

Sfaturile bijutierilor – de ce ar fi recomandat să mai ții cont atunci când vrei să cumperi un inel cu diamant?

Dacă intenția de a o cere în căsătorie este clară, însă vrei să fii absolut convins că inelul îi va fi pe plac, cea mai bună decizie pe care o poți lua este să îi ceri părerea, punându-i la dispoziție cataloagele magazinelor online de bijuterii pentru a-și alege modelul favorit. În felul acesta ai garanția că vei investi inteligent, într-un inel pe care îl va îndrăgi, știi că dimensiunile sunt perfecte și treci peste multe momente stresante.

Va fi mult mai simplu să alegi un inel de logodnă cu diamante la un preț accesibil de pe un site online, căci câștigi foarte mult timp și, în plus, ai acces la o gamă mult mai extinsă. Un magazin online de bijuterii care dispune de unele dintre cele mai frumoase inele de logodnă de pe piață este E-ring. O simplă privire pe site-ul companiei va fi suficientă pentru a te convinge de eleganța și diversitatea produselor!

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si