Tot pe fuga a fost astazi fostul premier Victor ponta si tot din cauza justitiei care-l mana de la spate. La ora 8 trebuia sa dea cu subsemnatul la politie. A ajuns insa cu 40 de minute mai tarziu. Politistii l-au iertat si l-au primit. De acolo, Ponta a plecat glont spre Inalta Curte, unde avea termen in dosarul de coruptie Rovinari Turceni.

Alaturi de el in sala de judecata, dar si in boxa acuzatilor, a stat fostul sau partener de avocatura Dan Sova, care astazi i-a facut o mare surpriza- si-a schimbat pozitia radical fata de proces.

Dispus pana acum sa dea declaratii, a intors-o ca la Ploiesti si a zis ca prefera sa depuna un memoriu.

Surprins, Ponta le-a cerut judecatorilor termen ca sa-si pregateasca noua aparare. Si intre timp a facut si el o solicitare, suprizatoare… Sa fie audiata si copresedinta PNL.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Am solicitat audierea d-nei avocat Alina Gorghiu, d-na procuror ca toata lumea sa fie audiata, mai putin dna Gorghiu", a declarat Ponta.

Dupa ce a primit un nou termen in dosar, fostul premier ne a reamintit ca se apropie ziua lui, n-a vrut sa spuna ce cadou si-ar dori sa primeasca.

Victor Ponta a fost trimis in judecata de DNA in dosarul "Rovinari- Turceni" pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata, si spalare de bani, fapte savarsite in calitate de avocat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si